helyszín

Paloznak, több helyszínen
Paloznak, több helyszínen

dátum

2022. 08. 04. - 06.
Lejárt!

PALOZNAKI JAZZPIKNIK

2022. augusztus 4–6., Paloznak (több helyszínen)

2022-ben jubilál a jazzpiknik: 10. alkalommal tartják meg a Paloznaki Jazzpikniket, melyen többek melyen többek között olyan világsztárok lépnek fel, mint Emeli Sandé, Lisa Stansfield, az Al McKay’s Earth, Wind and Fire Experience és az MF Robots. Három nap jazz, funk, pop és soul, jubiláló piknik-élmény és emelkedett hangulat 2022. augusztus 4-6. között a Jazzpikniken!

A Balaton-felvidéken található Paloznakon  augusztusban ismét a jazz, a soul és a funky szól majd a jubiláló fesztiválon. A 500 lakosú falu ilyenkor három napra a jazz balatoni fővárosa lesz: négy színpadon, több mint 30 koncert szól majd, amelyeket napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt élvezhetsz.

Programajánló

A 4 színpadon több mint 30 koncert szól majd a festői szépségű Balaton-felvidéken. A fűben ülős pikniktől a klubhangulaton át a nagykoncertig, a jó boroktól a fantasztikus zenéig minden együtt lesz a jublieumi Paloznaki Jazzpikniken.
A közel 30 magyar jazzformáció mellett a 3 nap alatt ott lesz a legendás jazzduó, Richard Bona & Alfredo Rodriguez Band formációja, Emeli Sandé, Lisa Stansfield, minden idők egyik legsikeresebb brit hiphop-tánczenei formációja, a Stereo MC’s, az Al McKay’s Earth wind and Fire és az MF Robots is, hogy megpörgesse a jubileumi szülinap közönségét.

2022. augusztus 4.
● Richard Bona & Alfredo Rodriguez Band
Idén a fesztivált a legendás jazzduó nyitja meg. Richard Bona és Alfredo Rodriguez külön-kölün is kiváló és elismert zenészek, akik közös formációjukkal 2021 óta tuurnéznak, melynek egyik állomása a 10. Jazzpikniken való fellépésük.
Emeli Sandé 
A világhírű brit soul és R&B énekes-dalszerző koncertjére legújabb dalait is elhozza, amit csodálatos hangja és lenyűgöző színpadi jelenléte tesz teljessé.

2022. augusztus 5.
● Lisa Stansfield 
A ’80-as és ’90-es évek legnépszerűbb brit énekesnője örökérvényű slágerei mellett új dalaiból is válogat a Jazzpiknik második estéjére, feledhetetlen koncertélményt és valódi showt ígérve.
● Stereo MC’s
Minden idők egyik legsikeresebb hiphop-tánczenei formációja négy évtizede egyet jelent az energikus és különleges vibe-okat felvonultató show-val. A fellépéseken az ikonikus slágerek mellett szerepelnek DJ-munkák és remixek.

2022. augusztus 6.
● Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience
Koncertjükön a ’70-es évek legendás zenekarának legnépszerűbb slágereit adják elő, hogy napjainkban is átélhessük az Earth, Wind & Fire-életérzést. A koncerten olyan legendás slágerek csendülnek fel, mint a September, a Boogie Wonderland vagy a Fantasy.
● MF Robots
Zenéük egyedi keveréke a funk, az elektronikus, az acid jazz, a smooth soul és a pop zenei stílusoknak. A vadonatúj hangzást ígérő, kirobbanó energiájú duót a Jazzpikniken most először hallhatod.

A további fellépőkről és a programokról itt találod a részletes információkat: https://jazzpiknik.hu/programtabla-2022

További információ: https://jazzpiknik.hu

Nyitókép képforrás: Paloznaki Jazzpiknik