palacsinta fesztivlok.info

helyszín

Szolnok, Széchenyi Parkerdő

dátum

2021. 07. 16. - 18.
Lejárt!

PALACSINTAFESZTIVÁL

2021. július 16–18., Szolnok (Széchenyi Parkerdő)

A háromnapos programsorozat az év egyik legnagyobb családi fesztiválja, ahol egyedi helyszínekkel, változatos programokkal, ismert fellépőkkel és minőségi szolgáltatásokkal várnak.

Július 16. és 18. között immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a szolnoki Palacsintafesztivál, mely az egész család számára nyújt kikapcsolódást a kivételes szépségű és kiemelkedő természeti értékekkel bíró Szolnoki Széchenyi Parkerdő területén található NEFAG erdei játszótéren, illetve vadasparkban. A helyszín igazi kuriózum: a 100 hektárnyi zöldterület képes feledtetni a város közelségét és megteremteni az egyedi fesztiválhangulatot.

Készítsd elő palacsintasütődet és titkos palacsintareceptedet!

Idén sem maradhat el a népszerű palacsintasütő verseny a Palacsintafesztiválon, ahol különböző ízesítésben és formában készülnek a palacsinták. Ízes, kakaós, csokis, gyümölcsös, rakott, tekert vagy csúsztatott – mindenféle csoda vár majd Rád.

palacsinta fesztivlok.info

Csapatok egy szakavatott zsűrinek mutatják be a fenséges ízvilágú és káprázatos megjelenésű gasztronómiai alkotásaikat, melyek közül a legjobbakat díjaznak.

Programajánló

A kézműves vásár és az interaktív, hagyományőrző foglalkoztatók, játékok mellett a kisebbeknek lesznek vadasparki bemutatók és állatsimogató, kalandpark, gyerekjóga, s nekik szóló színpadi előadások, koncertek.

A nagyobbak és a felnőttek a palacsintasütő verseny mellett részt vehetnek kerékpártúrán, élvezhetik a Szolnoki Légierő Zenekar, valamint a Szolnoki Szimfonikus Zenekar koncertjét, de a színpadra lépnek a hazai könnyűzene ismert énekesei és előadói is. A fellépők között lesz még Majka és Curtis, LayZee aka Mr. President, Follow The Flow, TNT, Lotfi Begi, Császár Előd – Retro Dj Set és Dj. Dominique is. A gyerekeket szórakoztatja többek között: Halász Judit, Bíró Eszter, a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia, Farkasházi Réka és a Tintanyúl.

A minőségi programok mellett a rendezvény területén elérhető szolgáltatások magas színvonala is a tökéletes fesztiválélményt biztosítja. Számos vendéglátóegység rendelkezésére, melyek változatos kínálatuk mellett a fesztivál fő témájaként megjelölt palacsintával is garantálják a gasztronómiai élvezeteket. 
 
További információ: https://www.palacsintafesztival.com

Képforrás: pixabay.com