Dombfalva plakát

helyszín

Domony, Dombfalva

dátum

2022. 08. 11.
Lejárt!

időpont

08:00 - 18:00

ORGANIX FESZTIVÁL

2022. augusztus 11–14., Domony (Dombfalva)

Idén is lesz Organix, a max. 150 fős minifesztivál, amely a közösségépítés és ökotudatosság köré épül. Napközben egyedülálló workshopok, beszélgetések, capoeira, jóga, közös ének-zene-bona, este színház és koncertek. Ha számodra fontos a környezettudatos, a közösségi együttlét és alkotás, akkor ez a Te fesztiválod.

Dombfalva több mint egy név a térképen: maga a közösségi lét megvalósulása, ahol találkozik a kultúra és művészet a természettel. A Gödöllői-dombságban található természetközeli, közösségi programhelyszín sokféle tevékenységnek ad otthont már évek óta. Többek között a negyedik Organix Fesztiválnak is, amelyet idén augusztus 11–14 között tartanak.

Dombfalva
képforrás: Organix Fesztivál, fotó: Orosz Márton

Az Organix Magyarországon egyedülálló abban, hogy kifejezetten minifesztivál, hiszen 150 főre van
maximalizálva az összlétszám. Családias hangulatú, mely a kisközösségek, a kreativitás és a fenntarthatóság értékei mentén szerveződik. A közös alkotások és étkezések, a gyerekbarát programok garantálják a tábori hangulatot.

Programajánló

Napközben izgalmas workshopokon vehetsz részt. Lesznek beszélgetések, Capoeira, közös zenélés és éneklés, jóga, makramé műhely, stb. Eközben a gyermeksarokban a kicsiket változatos gyerekprogram köti le. Este koncertek és színházi műsor vár: így Zoord, Zajnal, Vanmocsello, Cirkusz-KA, AmbassaDoors és ott lesz Simorág TánCirkusz színházi előadása is.

Izgalmas élménynek ígérkezik a Szabadulj ki! – Kincskereső kalandtúra. Erdőjárás nyugodt, csendes területen a szabadulószobákhoz hasonló kooperatív, ügyességi és logikai feladványokkal. Itt nem egy szobából, hanem magába a természetbe kell kiszabadulni játékos rejtvények megoldásával. Jelenleg 2 logikai kalandpálya van kialakítva Dombfalván, ahova akár már 6 éves kortól is ajánlott a részvétel, de persze a felnőtteknek is igazi kalandélményt jelentenek. Ha szeretnéd kipróbálni, érdemes mihamarabb időpontot foglalni, mert telítődnek a pályák! További információ: https://www.facebook.com/szabaduljki

Dombfalva - család
Szabadulj ki! – kincskereső kalandtúra
képforrás: Organix Fesztivál

A fesztivál fontos célkitűzése az alkotó és környezettudatos életmód népszerűsítése. A hulladékmentes irányelvet követve például mindenki saját poharat, tányért és evőeszközt használnak. A fesztivál dekorhoz javarészt újrahasznosított, ökotudatos, vagy lebomló alapanyagokat, tárgyakat használnak. A fenntarthatóság jegyében vegán konyhát vezetnek a fesztiválon, amihez az alapanyagot a helyi termelőktől szerzik be. A napi három étkezés ára benne van a belépő árában.

Közösség ● Művészet ● Természet

További információ:  https://organix.hu, https://www.facebook.com/organixfesztival

Nyitókép képforrás: Organix Fesztivál – Facebook