plakát

helyszín

Etyek, Gasztrosétány
Etyek, Gasztrosétány

dátum

2022. 10. 22.
Lejárt!

időpont

Egész nap

OKTÓBERI DŰLŐBISZTRÓ 

2022. október 22., Etyek (Gasztrosétány)

Ősszel, a szüreti időszak végén nem csupán a Gasztrosétány színei miatt érdemes a dűlők közé látogatni: megkóstolhatod a mustot és az óbort, falatozhatsz az ősz ízeiből, részt vehetsz a szervezett kóstolókon vagy megtekintheted az erre az alkalomra Etyekre költöző festészeti tárlatot.

A csodás színekben pompázó Gasztrosétánynál szebb környezetet nehezen lehet elképzelni egy olyan kellemes borozáshoz, amelyet az október 22-én megrendezendő Dűlőbisztró kínál. Persze nem csupán bort, friss mustot vagy pálinkákat lehet majd itt kóstolni: megtalálhatók lesznek még egyéb italok és igazi őszi ételek is a sütőtök-, az erdei gomba- és paszternákkrémlevesen keresztül a sült kacsamájig és 20-féle rétesig. A Sörterasz igazi Októberfeszt hangulatot ígér többek között 12-féle sörrel, grillkolbásszal, bajor obadzával és még számos autentikus finomsággal.  

Persze nem maradnak el a gasztronómia mellől a kulturális programok sem: több helyen hangulatos zene vár, a pincetúrák és a kürtőskalács workshop mellett rendhagyó, tárlatot is látogathatsz, ahol Boda Balázs és Oláh Kati festőművészekkel személyesen is találkozhatsz, koccinthatsz, sőt konzultálhatsz velük a munkájukról.

Ahová betérhetsz: Kalmárbor (Deák Ferenc utca) ● The Vine Hrvstd For You ● Újhegyi Kerekes Pince ● Árpás Laci Sonkamester ● Halmi Pince ● Tátrai Pince ● Sápi Gyümölcsbor ● Rezeda Terasz ● Stelázsli – Kultúrspicc ● Debreczeni Családi Pincészet ● Etyeki Sajtútállomás ● Rókusfalvy Birtok ● Hegedűs Sajtműhely ● Etyeki Sörmanufaktúra

TIPP! További programok még az évre
Ha esetleg most nem tudnál részt venni az eseményen, az évben még a következő időpontokban várnak Etyekre az Etyeki Piknik 12 programsorozat keretében:  Novemberi Libadalom (november 12.) ● Bor & Bár (december 3.)

További információ: https://www.etyekipiknik.hu

Képforrás: Roxer Produkció