plakát

helyszín

Budapest, Erkel Színház
Budapest, Erkel Színház
kategória

dátum

2022. 08. 27.
Lejárt!

időpont

19:30

MVM ZENERGIA

2022. augusztus 27., 19.30 óra, Budapest (Erkel Színház)

Augusztus 27-én este újra MVM ZENERGIA! A színpadon Rúzsa Magdi, Balázs János és a Concerto Budapest, Keller András vezényletével. Gyere és hallgasd meg az újragondolt klasszikusokat eddig még soha nem hallott átiratokban!

Egyedülálló koncert, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Az idei eseménynek a budapesti Erkel Színház ad otthont.

A 7. MVM Zenergia koncert érdekessége, hogy idén először Debrecenben, Miskolcon, Pécsen, Szegeden és Szombathelyen is látható lesz óriáskivetítőn élőben, ingyenesen. Az élő közvetítést megelőzően különleges kiegészítő programokkal is készülnek.

Az este során fellép Rúzsa Magdi (ének), Balázs János (zongora) és a Concerto Budapest szimfonikus zenekar, vezényel: Keller András.
A koncerten a klasszikus zene, a könnyűzene, a magyar népdalok, a francia sanzonok, a jazz, a rock és a régi magyar filmslágerek világából jól ismert darabok csendülnek fel olyan és előadókkal és átiratokban, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség.
Az egyedi hangszerelés és a zenei rendezés feladatait Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző vállalta el. A zenei műsort fényfestés teszi idén is még emlékezetesebbé. Műsorvezető: Bősze Ádám

További információ: https://mvmzenergia.hu, https://www.facebook.com/events/754381845699839

Nyitókép képforrás MVM Zenergia – Facebook