Pécs Múzeum utca

helyszín

Pécs, Káptalan utca
Pécs, Káptalan utca

dátum

2022. 08. 18. - 21.
Lejárt!

MÚZEUM UTCA PLUSZ

2022. augusztus 18–21., Pécs (Káptalan utca)

Augusztus 18. és 21. között nyári fesztiválhangulat költözik a pécsi belvárosba, a Káptalan utcába, ahol koncertek, irodalmi estek, gourmet-piknik, családi és kézműves programok és zenés bulikkal pezsdítik fel a nyári napokat. 

A Múzeum Utca Plusz a város legújabb nyári kulturális- és gasztronómiai programsorozata, amely számtalan lehetőséget nyújt arra, hogy a múzeumi élményeidet igazán különlegessé varázsold.

Programajánló

A pécsi BrassVibe a Bóbita Bábszínház óriásbábjainak felvonulása nyitja meg a fesztivált augusztus 18-án 16.30 órakor: a jókedvű menet a Széchenyi térről indul a Káptalan utcába, ahol Németh Juci – G. Szabó Hunor duó után igazi folklór forgatag és táncház fogad.

A továbbiakban lesznek irodalmi programok, például: Át – hallás Karinthy és barátai, Kabaré 2.0 (augusztus 19.) vagy Minden Titok – Für Anikó és Hrutka Róbert zenés irodalmi estje (augusztus 21.). Koncertet ad például Beton.Hofi – vendég: Lil Frakk (augusztus 19.), Ohnody (augusztus 19.), de a pécsi zenekarok is fellépnek.

A gyermekprogramok mellett augusztus 20-án és 21-én a Design liget – kreatív alkotótér és művészpiacon képző- és iparművészek, formatervezők, designer termékei közül szemezgethetsz.

További információ: https://pecsiprogramok.hu/esemenyek/muzeum-utca-plusz, https://pecsnyitva.hu/programok/muzeum-utca-plusz

Nyitókép: Múzeum Utca, képforrás: Pécs – web