Mobilmánia zenekar fesztivalok.info

helyszín

Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
kategória

dátum

2021. 12. 23.
Lejárt!

időpont

19:00

MOBILMÁNIA Karácsonyi Nagykoncert

2021. december 23., Budapest (Papp László Budapest Sportaréna)

40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó december 23-án a Mobilmánia karácsonyi nagykoncertjén a Budapest Sportarénában, többek között olyan neves közreműködőkkel, mint Charlie, Pataky Attila, Varga Miklós, Takáts Tamás, Keresztes Ildikó és Frenreisz Károly.

Kékesi ‘Bajnok’ László és Zeffer András-Zefi nevét nem kell bemutatni a hazai rockrajongóknak, akik 2020-ban BAJNOK & ZEFI 40 címmel jelentettek meg egy jubileumi válogatáslemezt parádés sztárvendégekkel. Ezt most egy látványos karácsonyi nagykoncert követi a Budapest Sportarénában.

„A pandémia különösen rámutatott arra, hogy milyen törékeny a világunk, és hogy milyen fontos az összefogás. Sehol máshol nem érezhető ilyen szinten a tolerancia, az elfogadás, az összetartozás élménye, mint egy rockkoncerten. Itt valóban nem számítanak a különbözőségek. Azzal, hogy a magyar rockszakma nagyjai összefogtak, és együtt lépnek színpadra, még inkább példát mutatva erősítik az összetartozás fontosságát. Szenteste előestéje még meghittebbé teszi az ünnepi koncertünket, ami reményeink szerint, egy életre szóló élményt nyújt majd mindannyiunknak” nyilatkozta Zeffer András.

Kékesi ‘Bajnok’ László és Zeffer András-Zefi az elmúlt 40 év közös zenekarai – P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia – dalaiból választott ki 20-20 szerzeményt, amiket a Mobilmánia zenészei – Gamsz Árpád, Zeffer András, Kékesi László, Donászy Tibor, Nusser Ernő – mellett neves közreműködőkkel hallhatsz a szenteste előestjén.
Többek között énekel majd: Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Varga Miki, Takáts Tomi, Kalapács Józsi, Nyerges Attila, Roy, Sipos Peti, Sipos Tomi, Szirota Jennifer, Kálmán Gyuri, Rudán Joe, Kiss Zoli, illetve hangszeresek közül pl. Závodi Janó, Alapi István, Lukács Peta, Fischer László, Frenreisz Károly, Csillag Endre, Bogdán Csaba, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Jankai Béla, Horváth Misi….

plakát fesztivalok.info
Mobilmánia Karácsonyi Nagykoncert
képforrás: Nap Média

A koncert alkamat ad arra, hogy megemlékezzenek két elhunyt kollégájukról, Balázs Fecoról és Tunyogi Péterről. De ünneplésre is jut idő bőven, hiszen többen a születésnapjukat ünnepelik: például Bajnok 70, Horváth Attila 70, és Pataky Attila tortájára is idén került fel a 70-es szám, míg Frenreisz Károly 75, Závodi Janó pedig éppen a koncert befejezése után, szenteste ünnepli a születésnapját.

További információ: https://fb.me/e/2RwJL8yjr, https://www.mobilmania.rockband.hu

Nyitókép: Mobilmánia, képforrás: Nap Média