színház

helyszín

Veresegyház, Szabadtéri színpad
Veresegyház, Szabadtéri színpad

dátum

2023. 06. 22. - 2023. 08. 31.
Lejárt!

MÉZESVÖLGYI NYÁR

A Veres 1 Színház nyári fesztiválja

2023. június 23. – augusztus 31., Veresegyház (Szabadtéri Szípad)

Színház ● Zene ● Tánc ● Veresegyház
Két hónapon keresztül több mint 20 nagyszerű előadással vár a Mézesvölgyi Nyár, köztük sikerdarabokkal és premierekkel, vígjátékokkal, musicalekkel, családi darabokkal és koncertekkel.

Pár éve Veresegyháznak még nem volt színháza – ma már négy veresegyházi bérletsorral, több száz tájelőadással és egy saját alapítású szabadtéri nyári színházi fesztivállal is büszkélkedhet. Idén nyáron hetedik alkalommal lesz Mézesvölgyi Nyár, amely a Veres 1 Színház nyári fesztiválja. A helyi lakosok mellett évről évre egyre többen érkeznek Budapestről és szerte az országból egy nyáresti szórakozásra.

Pest megye legnagyobb összművészeti fesztiválja

A kínálatban találkozol majd közönségkedvenc zenés színházi és musicalelőadásokkal – mint például A Pál utcai fiúk(Pannon Várszínház), a Menopauza vagy Az Őrült Nők Ketrece (Átrium), de itt az Anconai szerelmesek (Veres 1 Színház), a Made in Hungária (József Attila Színház) és a A padlás (Veres 1 Színház) –, valamint olyan darabok is bemutatásra kerülnek, amelyek idei premierek, ilyen a Szép nyári nap vagy a Hőguta a Veres 1 Színház előadásában.

A nagyszerű koncertek sem hiányoznak. Többek között fellép majd Bródy János, a Cotton Club Singers és két nemzetközi sztár is: júliusban itt énekel a walesi rocklegenda, Bonnie Tyler, valamint a nemzetközi porondon már bizonyított, a Youtube-on egymillió feletti követővel rendelkező Péter Bence, fiatal magyar zongoraművész és zeneszerző.

Szokás szerint a gyerkőcök sem maradhatnak igényes kulturális program nélkül: újra jön a Hadart Színház a Süsüvel, Farkasházy Réka és a Tintanyúl, valamint a Pom Pom zenés mese.

Érdemes körülnézni a fesztivál weboldalán, megvenni a jegyet,
nehogy lemaradj a kedvenc előadásodról vagy koncertedről!

Jegyvásárlás itt: https://veres1szinhaz.jegyx1.hu/kereses/eloadas
További információ: https://mezesvolgyinyar.hu,
https://www.facebook.com/MezesvolgyiNyar

Nyitókép képforrás: Veres 1 Szíház