színház

helyszín

Veresegyház, Szabadtéri színpad
Veresegyház, Szabadtéri színpad

dátum

2024. 06. 22. - 2024. 08. 31.
Folyamatban...

MÉZESVÖLGYI NYÁR

A Veres 1 Színház nyári fesztiválja

2024. június 22. – augusztus 31., Veresegyház (Szabadtéri Szípad)

Színház ● Zene ● Tánc ● Veresegyház
Két hónapon keresztül több mint 20 nagyszerű előadással vár a Mézesvölgyi Nyár, köztük sikerdarabokkal és premierekkel, vígjátékokkal, musicalekkel, családi darabokkal és koncertekkel. Az idei sztárvendég a Gipsy Kings lesz.

Pár éve Veresegyháznak még nem volt színháza – ma már négy veresegyházi bérletsorral, több száz tájelőadással és egy saját alapítású szabadtéri nyári színházi fesztivállal is büszkélkedhet. Idén nyáron 8. alkalommal lesz Mézesvölgyi Nyár, amely nemcsak a Veres 1 Színház, hanem Pest megye legnagyobb nyári, szabadtéri fesztiválja Budapesttől 20 km-re. Az 1900 fős nézőtéren helyi lakosok mellett évről évre egyre többen érkeznek Budapestről és szerte az országból egy nyáresti szórakozásra, ahol a kínálatot a Veres 1 Színház produkciói mellett számos vendágelőadás is színesíti.

Legyél néző Veresegyházon, ahol június 22-től augusztus 31-ig „a nyár elszabadul!”

A szabadtéri fesztivál részletes programját itt találod: https://mezesvolgyinyar.hu/programok

Pest megye legnagyobb összművészeti fesztiválja

A kínálatban találkozol majd közönségkedvenc komédiákkal, zenés színházi és musicalelőadásokkal. A nyári színház a Szép nyári nap Neoton-musicallel indul a Veres 1 Színház előadásában, majd ezzel az előadással zárul augusztus 31-én is.
Halász Judit és Csányi Sándor estjei mellett hét színház sikerelőadásaiból válogathatsz. A házigazda Veres 1 Színház mellett a Játékszín, a Pannon Várszínház, a Centrál, a József Attila és a Turay Ida Színház produkciói adják az idei nyár repertoárját. Szerepel a műsorkínálatban többek között A Pál utcai fiúk családi musical, Tasnádi István Szibériai csárdás zenéskomédiája, a Hölgyválasz romantikus vígjáték Szente Vajk rendezésében, de láthatod az Indul a Bakterház falusi bohózatot a Hevesi Sándor Színház vendégjátékában.

A családi előadások, musicalek, vígjátékok mellett a szervezők minden nyáron igyekeznek koncerteket is kínálni, lehetőleg nemzetközi sztárprodukciót is. Idén a 35 éves, legendás Gipsy Kings by Diego Baliardo érkezik Veresegyházra, és hozzák magukkal a legnépszerűbb flamenco dallamokat.
Rapül az idő címmel készül a Mézesvölgyi Nyárra az idén 60 éves Geszti Péter és zenekara is, de koncertműsorral idézik meg a legnagyobb sztárok – többek között Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Serbán Attila és Vágó Bernadett főszereplésével – az idén negyvenedik évét ünneplő rockoperát, az István, a királyt is.

Szokás szerint a gyerkőcök sem maradhatnak igényes kulturális program nélkül.

Érdemes körülnézni a fesztivál weboldalán, megvenni a jegyet,
nehogy lemaradj a kedvenc előadásodról vagy koncertedről!

Jegyvásárlás itt: https://mezesvolgyinyar.hu/programok
További információ: https://mezesvolgyinyar.hu,
https://www.facebook.com/MezesvolgyiNyar

Nyitókép képforrás: Veres 1 Szíház