színház

helyszín

Veresegyház, Szabadtéri színpad
Veresegyház, Szabadtéri színpad

dátum

2024. 06. 22. - 2024. 08. 31.

MÉZESVÖLGYI NYÁR

A Veres 1 Színház nyári fesztiválja

2024. június 22. – augusztus 31., Veresegyház (Szabadtéri Szípad)

Színház ● Zene ● Tánc ● Veresegyház
Két hónapon keresztül több mint 20 nagyszerű előadással vár a Mézesvölgyi Nyár, köztük sikerdarabokkal és premierekkel, vígjátékokkal, musicalekkel, családi darabokkal és koncertekkel.

Pár éve Veresegyháznak még nem volt színháza – ma már négy veresegyházi bérletsorral, több száz tájelőadással és egy saját alapítású szabadtéri nyári színházi fesztivállal is büszkélkedhet. Idén nyáron hetedik alkalommal lesz Mézesvölgyi Nyár, amely a Veres 1 Színház nyári fesztiválja. A helyi lakosok mellett évről évre egyre többen érkeznek Budapestről és szerte az országból egy nyáresti szórakozásra.

Pest megye legnagyobb összművészeti fesztiválja

A kínálatban találkozol majd közönségkedvenc komédiákkal, zenés színházi és musicalelőadásokkal. A nyári színház a Szép nyári nap Neoton-musicallel indul a Veres 1 Színház előadásában, de szerepel a műsorkínálatban többek között A Pál utcai fiúk családi musical, vagy Tasnádi István Szibériai csárdás zenéskomédia is.
Láthatod Csányi Sándor a Hogyan értsük félre a nőket 2. című estjén és az Indul a Bakterház falusi bohózatot a Hevesi Sándor Színház vendégjátékában.
Természetesen a nagyszerű koncertek sem hiányoznak majd: többek között fellép Geszti Péter, aki új felállásban és még több ismert slágerrel hozza el a Geszti Sixty koncertet, de élvetheted a 35 éves, Grammy-díjas Gipsy Kings együttes koncertjét is Diego Baliardoval.

Szokás szerint a gyerkőcök sem maradhatnak igényes kulturális program nélkül

Érdemes körülnézni a fesztivál weboldalán, megvenni a jegyet,
nehogy lemaradj a kedvenc előadásodról vagy koncertedről!

Jegyvásárlás itt: https://mezesvolgyinyar.hu/programok
További információ: https://mezesvolgyinyar.hu,
https://www.facebook.com/MezesvolgyiNyar

Nyitókép képforrás: Veres 1 Szíház