plakát

dátum

2024. 04. 20. - 21.
Lejárt!

időpont

Egész nap

Csak a MENTES FESZTIVÁL – Tavasz 2024

2024. április 20–21., Budapest (MOM Sport)

A glutén-, laktóz és cukormentes termékek és egészségtudatos szolgáltatások fesztiválja, ahol 70+ kiállító, ajándékcsomagok, új termékek várnak. Főszerepben a természetes szépségápolás.

Az esemény olyan könnyed, színes, de egyben szakmai fesztivál, ahol minden egészségtudatos ember megtalálhatja a számára legérdekesebb témát, információt vagy terméket. A fesztiválon találkozhatsz a”mentes” irányzatok legnevesebb szereplőit, mindent megtudhatsz az egészséges életmódról, a táplálkozásról, az érzékenységről, a mozgásról, s mellette a legjobb szakemberektől is tanulhatsz. Idén a fesztivál tematikája a szépségápolás köré épül fel.

Programajánló

Az új helyszínen még több mentes kiállítóval, számos új termékkel, szakértőkkel és színes programokkal segítenek, hogy egy helyen megtaláld a mentes életmód hozzávalóit. Az idei tavaszi fesztivál a természetes szépségápolást hozza el számodra: itt egészen biztosan választ kapsz kérdéseidre és megtalálod a bőrödnek ideális készítményeket! Mi vár még rád? Mentes konyha és háztartás alapanyagai, inspirációk, natúrkozmetikumok, szakmai előadások és workshopok. Kérdezhetsz szakértőktől, kóstolhatsz helyben készített finomságokat, valamint mindkét napon lesz tombola, ahol értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Amivel készülnek: 70+ kiállító, szakmai előadások, glutén-, cukor-, laktózmentes és vegán termékek, natúrkozmetikumok, öko háztartás és tisztítószerek, bőrtanácsadás, 600 db extra jegy ajándékcsomaggal, interaktív foglalkozások és megannyi érdekesség.

További információ a programokról, a jegyárakról, a helyszín megközelítéséről: https://fesztival.csakamentes.hu

Nyitókép : Mentes Feszt – web

Címkék:,