MCC plakát

helyszín

Esztergom, Széchenyi tér
kategória

dátum

2024. 08. 01. - 03.

MCC FESZT

2024. augusztus 1–3., Esztergom (Széchenyi tér, Kis-Duna sétány)

Izgalmas beszélgetések, interaktív programok, koncertek és buli 3 napon át – ez az MCC Feszt augusztus 1–3. között Esztergomban.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC), mint a Kárpát-medence legnagyobb tehetséggondozó intézménye, már 4. alkalommal tartja meg fesztiválját Esztergomban augusztus 1. és 3. között. A neves hazai és nemzetközi előadók és véleményformálók mellett idén is a magyar könnyűzenei élet kiválóságaival várnak a többnapos rendezvényen.

Programajánló

A háromnapos fesztivál gerincét idén is a neves külföldi szakemberek előadásai, beszélgetései adják. Az eseményen részt vesz például Peter Frankopan, az Oxfordi Egyetem Bizánckutató Központjának igazgatója, Matt Goodwin író, a Kent Egyetem politológia professzora és az American University UNESCO által kitüntetett transznacionális kihívások és kormányzás tudományának professzora, Amitav Acharya is. A neves előadók sorát erősíti a többi között Kai Diekmann német újságíró, a Welt am Sonntag és a Bild-Zeitung egykori főszerkesztője, Armin Petschner-Multari, a német Bundestag CSU- frakciójának digitális kommunikációs vezetője, Phillip Linderman, egykori külügyi tisztviselő, a Center for Imigration Studies vezetőségi tagja, valamint az Nemzetközi Bevándorláskutatási Hálózat (INIR) egyik alapítója.

Az idei MCC Feszt a zenei előadók tekintetében szintén minden korosztálynak tartogat izgalmas szórakozási lehetőséget. Többek között olyan zenészek és zenekarok töltik meg minden este élettel Esztergomot, mint a Tankcsapda, Neoton Família és Majka, de a idén is találkozhatsz a tavaly is nagy sikerrel fellépő ValMarral és T. Danny- vel.
A 2024-es MCC Feszten is bemutatkoznak a tehetséggondozó intézmény képzési programjai, valamint számos partnerszervezet is képviselteti magát az Edu Sétányon, ahol napközben családi programokkal is várnak.

Megjegyzés!
Érdemes megvásárolnod az MCC Feszt Pass-t, amely teljessé teheti a fesztivál élményt. Hogy mire és milyen kedvezményekkel jogosít fel, keresd a fesztivál honlapján, ahol folyamatosan frissülő információk olvashatóak az eseményről.
A tavalyi rendezvényhez hasonlóan idén is ingyenesen lesz látogatható az Edu sétány, a napközbeni szakmai programok és az esti zenei programok egy része.

További információ: https://mccfeszt.hu, https://www.facebook.com/MCC.Feszt

Nyitókép képforrás: MCC Feszt – Facebook