helyszín

Budapest, Margitsziget

dátum

2024. 05. 23. - 25.

TAVASZI MARGÓ Irodalmi Fesztivál

2024. május 23–25., Budapest (Margitsziget, Kristály Színtér)

Májusban ismét igazi margós fesztiválhangulattal vár a margitszigeti Kristály Színtér, ahol a legizgalmasabb könyvújdonságok dedikálással egybekötött bemutatóin, zenés irodalmi esteken, koncerteken vagy akár kedvenc podcast műsoraid élő felvételein is részt vehetsz. 

A Margitsziget egyik legizgalmasabb helyszínén, a Kristály Színtéren várnak idén is, ahol négy színpadon, kint és bent is lesznek programok. A felfrissülésről a Nyulam Presszó és a Borkas Fröccsbusz gondoskodik.

Programajánló

Könyvbemutatók
A Tavaszi Margón mutatja be új kötetét többek között Erdős Virág, Cserna-Szabó András, Háy János, Jakupcsek Gabriella, Kemény Lili, Krusovszky Dénes, a Kovács Ikrek, Láng Zsolt, Morcsányi Elza, Szentesi Éva és Zoltán Gábor.

Zenés Irodalmi Estek
A fesztivál vendége lesz a Tudósok, Mondjad Atikám című József Attila esttel érkezik Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) és Népi líra című lemezét mutatja be itt Pion x Krizsó.

Élő Podcastfelvételek
Idén először élőben találkozhatsz a kedvenc kulturális podcastjeiddel, a Tavaszi Margón veszi fel élőben soron következő adását a Buksó (24.hu), a Ma is tanultam valamit (Index), a Nem rossz könyvek (444), az Ezt senki nem mondta!, Az első és a Budapesti Nők (Könyves Magazin), valamint a Litera Podcast is.

Könyvvásárlás
A fesztivál ideje alatt a Bookline Teraszon meg is veheted a Margón bemutatott köteteket és más kedvenceket, újdonságokat. Minden margós könyvbemutató után lesz alkalom dedikáltatásra, ezek pontos részleteiről az esemény előtt online, illetve a helyszínen tájékozódhatsz majd

Megjegyzés! A tavaszi Margó minden programja ingyenesen látogatható, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudnak biztosítani.

További információ: margofeszt.hu, facebook.com/margofeszt, https://www.kristalyszinter.hu

Nyitókép: Könyvek, képforrás: pixabay.com