színészek

helyszín

Budapest, Klebelsberg-kastély
kategória

dátum

2023. 01. 20. - 22.
Lejárt!

A magyar kultúra napja a Klebelsberg-kastélyban

2023. január 20–22., Budapest (Klebelsberg-kastély)

A Klebelsberg-kastélyban január 20-22. között ingyenes rendezvénysorozattal várnak a magyar kultúra napja alkalmából, amely felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt kínál különleges programokat.

Programajánló

Január 20-án, a hétvégi rendezvénysorozat nyitóeseményén A színház igazsága címmel rendeznek kastélybeszélgetést a Nemzeti Színház két művészével, Szűcs Nellivel és Trill Zsolttal – a beszélgetés háziasszonya Mohácsi Szilvia.

Január 21-én a Silencio transeo – A XX. század elhallgatott irodalma című előadást láthatod Pataki András rendezésében, Molnár Anikó és Papp Attila előadásában.

Január 22-én, vasárnap délután a gyermekeket Écsi Gyöngyi, a legnagyobb mesemondók egyike várja a Kastélymesék sorozat keretében. Az Angyalbárányok című előadásában egy gömöri népmesét ad elő ízes nyelven és fantáziát tornáztató eszközökkel elmesélve.

A magyar kultúra napja alkalmából megvalósuló programok ingyenesen látogathatók, regisztrálni a klebelsbergprotokoll@gmail.com címen lehet.

2017 nyarán nyitotta meg kapuit a felújított Klebelsberg-kastély, amely kulturális örökségünk bemutatásán túl szállodai szolgáltatásokat biztosít a nagyközönség számára.

További információ: https://klebelsbergkastelybudapest.hu

Nyitókép képforrás: Medeia – Szűcs Nelli, Trill Zsolt, fotó: Eöri Szabó Zsolt