Ludovika fesztivál plakát

helyszín

Budapest, Orczy park

dátum

2022. 05. 05. - 07.
Lejárt!

LUDOVIKA FESZTIVÁL

2022. május 5–7., Budapest (Orczy park)

Két év kihagyás után új köntösben és a korábbiaknál gazdagabb programkínálattal tér vissza a Ludovika Fesztivál az Orczy parkba.

Az egykori Ludovika Akadémia, s így a Nemzeti Közszolgálati Egyetem életének is fontos része a hagyományőrzés. Ennek egyik legfontosabb momentuma az a 100 napos ünnepség, amely a honvédtisztképzés lezárásának fontos mérföldköve, az utolsó lépcső 100 nappal az augusztus 20-i ünnepélyes tisztavatás előtt. Ezt a hagyományt megtartva szervezte meg a korábbi években az egyetem a Ludovika Fesztivált, ahol a szélesebb közönség különböző bemutatókon és családi programokon keresztül ismerhette meg az egyes hivatásrendeket.

Programajánló

Idén újra megrendezik a fesztivált a korábbiaknál sokkal gazdagabb programkínálattal: így például zenei programokkal és koncertekkel, szabadegyetemi előadásokkal, valamint izgalmas gyerek- és sportprogramokkal várnak, ahol természetesen nem maradnak el a látványos és hagyományos hivatásrendi bemutatók sem.
A nagyszínpad fellépői között ott lesz a Blahalouisiana, Szabó Balázs Bandája, Brains és a Hősök, a tóparti színpadon pedig akusztikus koncertekkel készülnek. És nincs fesztivál buli nélkül: a partysátorban a lemezek mögött Lotfi Begi, Metzker Viktória, MRKK és még sokan mások várják a táncolni vágyókat.

További információ: https://www.facebook.com/events/687497349185399

Nyitókép képforrás: Ludovika Fesztivál – Facebook