Kőfeszt fesztivalok.info

helyszín

Káli-medence települései

dátum

2023. 08. 02. - 06.
Lejárt!

KŐFESZT

2023. augusztus 2–6., a Káli-medence több településén

A családok szórakozása, a nyugalom fesztiválja.

Ha augusztus, akkor újra Kőfeszt, a nyugalom fesztiválja. Várnak Téged is a Káli-medencében augusztus 2. és 6. között könnyű-, komoly- és népzenei koncertekkel, gyerekprogramokkal, kiállításokkal, előadásokkal, finom ízekkel és a megszokott kőfesztes hangulattal.

Helyszínek: Kővágóörs ● Köveskál ● Kékkút ● Szentbékkálla ● Ábrahámhegy ● Pálköve ● Balatonhenye ● Salföld ● Badacsony ● Révfülöp

Programajánló

Visszatér a Szent Efrém Férfikar, szuper produkciót ad Pál István Szalonna és Bandája, Ferency György és az 1-ső Pesti Rackák, valamint a Modern Art Orchestra trió, de fellép Tóth Gabi, a Misztrál, Pély Barna és Dresch Mihály és zenekara is.

Megtartják a Pannon Forgatagot a Veszprém megyei értékek bemutatásával, lesz kirakódóvásár és gasztronómia, Határtalan Hangok kézműves tábor, Fanyűvő Játszóház, Harc és játék a lovas nomád hagyományban bemutató, lesznek kiállítások, valamint az Irodalmi Klub keretében könyvbemutató, pódiumbeszélgetés és egy ősbemutató előadás is: Lázár Csaba önálló estje Petőfi előtt tiszteleg Négyessy Katalin közreműködésével.

Újdonság lesz a KőBajusz Feszt, amely kackiás bajuszú emberek találkozója, versenye és színes programja. Kővágóörsön a Botond Pajtában a Fordulj egyet, ne nevess! interaktív népi játszóház rengeteg gyerekprogrammal, kézműveskedéssel, fotózással és számtalan meglepetéssel vár. A vidám hangulatról komédiások, vándormuzsikusok, gólyalábasok gondoskodnak, míg a komolyzenét a Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Voice and Brass képviseli. A Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozója keretében Hideg Anna néni és az Üsztürü örvendeztet mindenkit.

A fesztivál részletes programját itt találod: https://www.kofeszt.hu

További információ: https://www.kofeszt.hu, https://www.facebook.com/kofeszt

Nyitókép képforrás: Kőfeszt – web