plakát

helyszín

Mohács, belváros

dátum

2023. 03. 03. - 05.
Lejárt!

KOCSONYAFESZTIVÁL

2023. március 3–5., Miskolc (Belváros)

Két év kihagyás után ismét lesz Miskolc utcáin Kocsonyafesztivál, ahol több mint 30 koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok és vásári forgatag is vár. Nemcsak a színpadokon, hanem a fesztivál legkülönbözőbb pontjain találkozhatsz békákkal és izgalmas, minőségi programokkal minden korosztály számára.

A Miskolci Kocsonyafesztivál nemcsak Miskolc, de az észak-magyarországi régió egyik legnépszerűbb gasztronómiai rendezvénye, melyet először 2004-ben rendeztek meg.

Programajánló

Az idei Kocsonyafesztivál március 3-án délután látványos felvonulással és ünnepi megnyitóval kezdődik és vasárnap délután ér véget Charlie 75 éves születésnapi koncertjével. A rendezvényen többek között olyan kiváló egyöttesek és előadók adnak még koncertet, mint a Margaret Island, a Balkán Fanatik, Erös és Spigiboy, Horváth Tamás, Krisz Rudi, a Fiesta Csordás Tibivel, Lotfi Begi, Náksi és a New Level Empire. A fesztivál kiemelt fellépője: Dr. Alban lesz.

A rendezvény főszínpada a Szent István téren, a másik színpad a Villanyrendőrnél, a pódiumszínpad pedig az Erzsébet téren lesz. A megszokott helyek mellett az Avas is bekapcsolódik a programokba, hiszen a fesztivál részeként egy rendhagyó Avasi Kvaterkát is tartanak majd a Bortanyán és a Rácz-sor környékén.
A fesztivál területén gazdag étel- és italkínálattal és folyamatos programokkal várnak.
A rendezvénnyel azonos időpontban rendezik meg a Régiségvásárt is Miskolcon.

További információ: https://kocsonyafesztival.hu, https://www.facebook.com/kocsonyafeszt

Nyitókép képforrás. Kocsonyafesztivál – Facebook