koncert a parton fesztivalok.info

helyszín

Balaton-pati települések, Tata, Budapest
kategória

dátum

2022. 07. 11. - 2022. 08. 04.
Lejárt!

KLASSZ A PARTON FESZTIVÁL

2022. július 11. – augusztus 4., Budapest, Tata és több Balaton-parti település

Nyáresti koncertek Érdi Tamással és barátaival

Az ingyenes koncertek a 12 Balaton-parti település mellett Tatán és Budapesten várnak zenei kikapcsolódásra, melyen Érdi Tamás zongoraművész, a fesztivál művészeti vezetője és zenészbarátai muzsikálnak.

A fesztivál helyszínei

Budapest (Pesti Vigadó, július 11.) ● Fonyód (július 11–13.) ● Tihany (július 14–16.) ● Zamárdi (július 15–16.) ● Balatonkenese (július 16–17.) ● Szigliget (július 17.) ● Balatonalmádi (július 18–22.) ● Balatonszárszó (július 18–23.) ● Tata (július 22–24.) ● Vászoly (július 23.) ● Balatonföldvár (július 26–27.) ● Balatonfüred (július 27–31.) ● Balatonszemes (július 28.) ● Keszthely (július 18. – augusztus 4.)
A részletes programot napi bontásban itt találod: https://www.klasszaparton.hu/hu/programok

Klassz a pARTon klasszikus zenei fesztivált 2015-ben alapította Érdi Tamás Liszt-díjas zongoraművész. A fesztivál ötletét egy varsói fellépése adta, amikor a Łazienki parkban hét-nyolcezer ember előtt adott koncertet egy tüneményes tó partján. Évről évre rendszeresen visszahívták, és a sikert tapasztalva egyre erősödött benne a gondolat, hogy itthon is jó lenne hasonló vízparti koncertekkel szórakoztatni a zenét kedvelő közönséget. Szerencsére elképzelése támogatásra talált, és az eltelt évek bebizonyították, hogy a fesztivál egyedi értéket képvisel és minőségi programokat nyújt. A fesztiválon elsősorban a hazai zenei élet kiválóságai lépnek fel, de minden évben számos külföldi művész is ellátogatott az eseményre, valamint a fiatal tehetségeknek is lehetőségük van a bemutatkozásra.

További információ: https://www.klasszaparton.hu/hu, https://www.facebook.com/klasszaparton/

Nyitókép képforrás: Klassz a pARTon Fesztivál – web