plakát

helyszín

Keszthely, több helyszínen
Keszthely, több helyszínen
kategória

dátum

2023. 07. 06. - 09.
Lejárt!

KESZTHELYFEST

2023. július 6–9., Keszthely (több helyszínen)

LégyOTT! Idén már négy napon keresztül zajlik a KeszthelyFest, a keszthelyi nyár legkiemelkedőbb eseménye, amely teljesen megújul. Egy időben több helyszínen is zajlanak majd az események: a koncertek és sztárfellépők mellett idén újdonságként jelen lesz az irodalom, a humor, a történelem, valamint a különleges gasztronómia is.

Az évek óta visszatérő rendezvény idei programjával szélesebb közönséget céloz meg, s a korábbi három nap helyett már négynapos lesz az esemény.

Programajánló

Az előadók között lesz a Csík Zenekar Presser Gáborral, az Első Emelet és az R-Go, lesznek gyerekkoncertek (Farkasházi Réka és a TintanyúlIszkiri zenekar), valamint helyi képzőművészek mini kiállítása
Idén először irodalmi eseményeket is terveznek, melynek helyszíne a Fő téren található Klassz Kultbisztróban lesz. Találkozhatsz Bán János íróval, aki műsorvezető, s az M5 csatorna igazgatója is egyben, s itt lesz Piroch Gábor világhírű kaszkadőr és író is. A Klassz Kultbisztróban a pódiumbeszélgetések meghallgatása mellett történelmi és irodalmi, valamint zenei kocsmakvízt is játszhatsz.
Az ismert nevek és fellépők mellett a helyi zenekarok és előadók is részesei az eseménynek, ahogy a helyi borászok és éttermesek is, akik hozzák a megszokott ízeket. Újdonság lesz a kitelepülő gasztrokínálatban, hogy köztük glutén- és laktózmentes finomságokat is találsz majd, ha arra érzékeny vagy.  Egy családi főzősarkot is kialakítanak, ahol “mentes” ételeket készíthetsz Herczeg T. Andreával és Vágó Piros rádiós műsorvezetővel.
A Festetics-kastélyban pedig a divat is középpontba kerül: Schiffer Miklós divat- és stílustanácsadó mellett neves tervezők divatbemutatója színesíti a programokat.
A Viviera Beach Balaton-parti külsős helyszínén igazi buli vár: szombaton a Bagossy Brothers Company koncertje után a Lights!Off fesztivál vár.

Nagyszínpadi fellépők
KeszthelyFest nagyszínpad: T. Danny Live (július 6.) ● Csík Zenekar Presser Gáborral / Erős és Spigiboy (július 7.) ● Első Emelet 40 (július 8.) ● Szikora Róbert és az R-GO / Hamvai PG (július 9.)
Viviera Beach nagyszínpad: KKevin / Krisz Rudi / DR BRS (július 7.) ● Purebeat / Regán Lili / Elektra (július 8.)

A további fellépőket és programokat keresd a fesztivál honlapján: http://keszthelyfest.hu !

Kiemelt helyszín a Festetics-kastély, valamint teljesen új lesz a Vivera Beach a Fő téren, illetve a Balaton-parton, a Klassz Kultbisztró és a Lokál Pont.

További információ: http://keszthelyfest.hu, https://www.facebook.com/KeszthelyFest.hu

Nyitókép képforrás: KeszthelyFest – Facebook