helyszín

Kecskemét, több helyszínen
Kecskemét, több helyszínen

dátum

2021. 08. 11. - 15.
Lejárt!

KECSKEMÉTI ANIMÁCIÓS FILMFESZTIVÁL

2021. augusztus 11–15., Kecskemét (több helyszínen)

A járványhelyzetre való tekintettel idén a hagyományos időpontnál később, 2021. augusztus 11–15. között rendezik meg hazánk legnagyobb animációs seregszemléjét, a Kecskeméti Animációs Filmfesztivált.

Az immár 15. KAFF-ra, mely kétévente mutatja be a legfrissebb magyar és európai animációs filmtermést, már elindult a nevezést. A fesztivál versenyprogramjába 2019. január 1. után készült hazai és európai animációs munkákkal lehet nevezni 2021. március 31-ig, téma megkötés nélkül. A filmek regisztrációja ingyenes.

A magyar filmek versenyére hat kategóriában – egész estés film, tv-speciál, rövidfilm, televíziós sorozat, alkalmazott animáció (reklám, szignál, előzetes, főcím, videóklip) és diákfilm – várják az alkotásokat, míg az európai filmek esetében három, vagyis egész estés filmek, tv-speciálok és televíziós sorozatok kategóriában versenyeznek majd a produkciók.

A nevezés részletes feltételei és az online nevezési lap a fesztivál weboldalán található: https://2021.kaff.hu

A 15. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál ideje alatt a teljes programot – mely a legszélesebb körben merít az elmúlt két évben készült hazai és nemzetközi animációsfilm-termésből – ingyenes vetítések keretében láthatod.
A versenyprogramok mellett tematikus panorámavetítések, retrospektív-válogatások, filmszakmai konzultációk és mesterkurzusok, valamint workshopok és kiállítások is színesítik a fesztivál programkínálatát.

További információ: https://2021.kaff.hu

Nyitókép képforrás: KAFF