karácsonyi faház

helyszín

Gödöllő, Karácsonyház

dátum

2023. 10. 20. - 2023. 12. 30.
Lejárt!

KARÁCSONYHÁZ

2023. október 20. – december 30., Gödöllő (Karácsonyház)

Éld át az ünnep varázsát a gödöllői Karácsonyházban, amely egy különleges, Magyarországon egyedülálló karácsonyi kiegészítőkkel, dekorációval rendelkező üzlet egy csodás, műemléki épületben, amelynek szobái, berendezései mesés, karácsonyi hangulattal várnak! A teljesen ingyenesen látogatható karácsonyi birodalom tökéletes kikapcsolódás az egész család számára.

A Karácsonyház különleges hangulatú belső tereiben és a mesevilágot megidéző mini kültéri forgatagában az egész család együtt hangolódhat az ünnepekre. A válogatott karácsonyi dekorációk mellett az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfákkal és megannyi ritka és szépséges díszekkel, aprósággal várnak.

Az egykori Várkapitányi lak műemléki szobáiban igazi mesevilág fogad, ahol a család minden tagja egyaránt elvarázsolódik a különleges karácsonyi hangulattól, a csillogó gömbök, fajátékok, s a karácsonyi díszek és ajándékok között. Árukészlete, amely folyamatosan változik és frissül, a világ minden pontjáról érkezik, így ha valami megtetszik, érdemes megvásárolnod, mert legközelebb nem biztos, hogy lesz belőle.
A karácsonyi tárgyak mellett szemkápráztató lesz idén is a karácsonyi makettasztal, s természetesen a ház előtti parkban majd a karácsonyi illatok, italok és ízek sem maradnak el.

Programok

Ebben az évben felállítják az épület előtt a Mikulás-vonat, amelynek látványa esténként különösen meseszép, hiszen sokezer izzó öltözteti ünnepi fénybe.
A Karácsonyváró hétvégi programokat az adventi hétvégékre szervezik. Az adott hétvége kézműves foglalkozását (beleértve a karácsonyi fotózásokat és a névreszóló díszek készítését is), mindig az adott héten hírdetik meg Facebook-oldalukon.
Idén is lesz Mikulás-nap a december 6-hoz legközelebb eső hétvégén, valamint a Grincs is visszatérő kedves vendég a Karácsonyházban.

Megjegyzés
A Karácsonyházban nincsen belépőjegy, látogatása ingyenes.
Az aktuális programokról tájékozódj a Facebook-oldalon: https://www.facebook.com/Karacsonyhaz
Nyitva: december 24-ig mindennap hétfő–szombat 9–18 óráig, vasárnap 9–17 óráig. A további napok nyitvatartásáról tájékozodj a honlapon!
Cím: Gödöllő, Sza
badság út 2(A központban található a 3-as főút mellett, a kastéllyal szemközti Testőrlaktanyában.)

További információ: https://karacsonyhaz.hu, https://www.facebook.com/Karacsonyhaz

Nyitókép: Karácsonyház, Gödöllő, képforrás: Karácsonyház – Facebook