karácsonyi faház

helyszín

Gödöllő, Karácsonyház

dátum

2022. 10. 21. - 2022. 12. 24.
Folyamatban...

KARÁCSONYHÁZ

2021. november 1. – december 23., Gödöllő (Karácsonyház)

Éld át az ünnep varázsát a gödöllői Karácsonyházban, amely egy különleges, Magyarországon egyedülálló karácsonyi kiegészítőkkel, dekorációval rendelkező üzlet egy csodás, műemléki épületben, amelynek szobái, berendezései mesés, karácsonyi hangulattal várnak! A teljesen ingyenesen látogatható karácsonyi birodalom tökéletes kikapcsolódás az egész család számára.

A Karácsonyház különleges hangulatú belső tereiben és a mesevilágot megidéző mini kültéri forgatagában az egész család együtt hangolódhat az ünnepekre. A válogatott karácsonyi dekorációk mellett az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfákkal és megannyi ritka és szépséges díszekkel, aprósággal várnak.

Az egykori Várkapitányi lak műemléki szobáiban igazi mesevilág fogad, ahol a család minden tagja egyaránt elvarázsolódik a különleges karácsonyi hangulattól, a csillogó gömbök, fajátékok, s a karácsonyi díszek és ajándékok között. Árukészlete, amely folyamatosan változik és frissül, a világ minden pontjáról – több mint 10 országból – érkezik, így ha valami megtetszik, érdemes megvásárolnod, mert legközelebb nem biztos, hogy lesz belőle.
A karácsonyi tárgyak mellett szemkápráztató lesz idén is a karácsonyi makettasztal, s természetesen a ház előtti parkban majd a karácsonyi illatok, italok és ízek sem maradnak el.

Újdonságok
Ebben az évben teljesen megújult a Karácsonyház külső dekorációja, hiszen az épület emeleti erkélyén Rudolf, a piros orrú rénszarvas fogad. További újdonság az épület előtt felállított Mikulás-vonat is, amelynek látványa esténként különösen meseszép lesz, hiszen sokezer izzó öltözteti ünnepi fénybe.

karácsonyi faház
Karácsonyház
képforrás: Karácsonyház – Facebook

Megjegyzés! A Karácsonyházban nincsen belépőjegy.
Nyitva: mindennap hétfő–szombat 9–18 óráig, vasárnap 9–17 óráig.
Cím: Gödöllő, Szabadság út 2(A központban található a 3-as főút mellett, a kastéllyal szemközti Testőrlaktanyában.)

További információ: https://karacsonyhaz.hu, https://www.facebook.com/Karacsonyhaz

Nyitókép: Karácsonyház, Gödöllő, képforrás: Karácsonyház – Facebook