plakát

helyszín

Őriszentpéter és további települések
Őriszentpéter és további települések

dátum

2022. 08. 12. - 20.
Lejárt!

HÉTRÉTORSZÁG FESZTIVÁL

2022. augusztus 12–20., Őriszentpéter és további települések

A szerek és porták köztiválja. Hétrétország az Őrségben van – avagy Hétrétország maga az Őrség, amely erre a 9 augusztusi napra képzeletbeli országgá lényegül. Fővárosa Őriszentpéter és mintegy 20 további kisebb település kapcsolódik hozzá a szerek és porták „köztiválja” idején. 

Természetből a java – művészetből a magva, nyitott porták, nyíltszívű emberek, értelmes szórakozás és miegymás a szerek és porták “köztiválja” idején.

Programajánló

60 év – 60 dal / Omega 60! (augusztus 12–14.)
Jól ismert Omega-szerzemények új köntösben. A zenekar élő tagjai mellett a magyar rock nagyjai lesznek jelen: így például Bródy János, Tolcsvay László, Hobo, Frenreisz Károly, Nagy Feró, valamint egy fiatalabb generáció: például Ferenczy György és az 1-ső pesti Rackák, Szirtes Edina Mókus, Iván & The Parazol vagy az Anna & The Barbies… és még sokan mások.

A koncerteket kiállítások kísérik az Omegához kapcsolódó vizuális anyagokból, képzőművészeti alkotásokból, de lesznek még rocktörténeti előadások, vetítések, lemezbörze és beszélgetések is.

További programok
Az Omega-esteket a további napokon nyitott porták, színházi előadások, zenei és természetközeli események, templomi koncertek, homokanimáció és színes gyerekprogramok egészítik ki.

A fesztivál részletes programját itt találod: https://hetretorszag.hu/programok

További információ: https://hetretorszag.hu, https://www.facebook.com/hetretorszag

Nyitókép képforrás: Hétrétország – web