plakát

helyszín

Budapest, Klauzál téri Vásárcsarnok

dátum

2023. 11. 25. - 26.
Lejárt!

GREEN MARKET – Karácsonyi vásár

2023. november 25–26., december 2–3., 9–10., 16–17. Budapest (Klauzál téri Vásárcsarnok)

Budapest legnagyobb fedett, karácsonyi vásársorozata a Klauzál téri Vásárcsarnokban négy hétvégén vár, ahol kézműves kincseket, egyedi designalkotásokat, újrahasznosított kreatív termékek találhatsz. 

A Green Market az a hely, ahol biztosan megtalálod majd az új kedvenc vintage ruhádat vagy álmaid fülbevalóját, hiszen a legfinomabb termelői élelmiszerek mellett hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage szépségek, csomagolásmentes termékek, környezetbarát és zero waste alternatívák, természetes anyagok, és a recyicling termékek között válogathatsz. Vagy ha „csupán” csak szuper feelingre vágysz, akkor is jó helyre érkezel. Igazi élmény, nyüzsgéssel, ízek, illatok és színek kavalkádjával, workshopokkal, programokkal, öko-sarokkal, zenével és sok izgalmas meglepetéssel!

A vásár középpontjában a fenntarthatóság áll. Az eseményen olyan árusok és kiállítók lesznek jelen, akik a környezetvédelem, az újrahasznosítás, a zero waste és a fenntarthatóság terén dolgoznak és alkotnak. A kiállított termékek minőségi és kreatív megoldásokat kínálnak a mindennapi életünket érintő kihívásokra.
A vásár mellett izgalmas családi programokkal is készülnek.

Programajánló

November 25–26.
A hétvégén fellép a Kolompos Együttes és a Veronaki. Továbbá lesz meseterápiás foglalkozás, illetve a 26-án két további nagyon izgalmas programmal készülnek: az egyik a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány látogatása lesz, akik kutyaterápiát tartanak, a másik pedig egy kerekasztalbeszélgetés, melynek témája a Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek a fenntarthatóság jegyében, melynek moderátora Pauer Krisztina, a Lélek Koffein alapítója lesz. Beszélgetőpartnerei lesznek: Lugosi Dóri (Mesélj Anyukám poadcaster), Horog Enikő (fotográfus és rendezvényszervező), Németh Kata (Magyar Játékkészítők Közösségének alapítója) és Kiss Barbara (Nyuszifül Fejlesztőház vezetője).  

December 2–3.
A hétvége különleges alkalom a szervezők tekintetében, hiszen december 3-a a Fogyatékkal Élők Világnapja. A sok színes kirakodó mellett az elfogadás és az egymás iránti tisztelet kerül a középpontba. A fellépők között lesz: A NEMADOMFEL Együttes, Vaskó Makka, Nagy Kriszta és Magyarország egyetlen, fogyatékkal élő kóristákból álló Never Give Up Gospel kórusa és még sokan mások.  

December 9–10.
A színes kavalkád mellett autentikusan képviselteti magát a szendrőládi Cursilló, illetve Kalap Jakad szórakoztatja majd a gyerekeket.

December 16–17.
Ezt a hétvégét már teljesen a karácsonyi készülődés hangulata lengi körbe. A fellépők Fő fellépők között ott lesz többek között Agárdi Szilvi, a The Voice Magyarország döntése. A Never Give Up Gospel Kórus karácsonyi repertoárja zárja a vásárt vasárnap.  

Hangolódj a karácsonyra, kapcsolódj ki egy kicsit, alkoss, nézelődj, vásárolj,
élvezd a kreativitás és közösség varázsát!

A vásár családi rendezvény, ahová a gyermekeket  és a házi kedvenceket is szeretettel várják.

Az eseményt a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac közös szervezésében valósul meg.
A belépés ingyenes.

További információ: https://www.facebook.com/greenmarketbudapest

Nyitókép képforrás: Green Markert Budapest – Facebook

Címkék:,