plakát

helyszín

Budapest, Millenáris Park
Budapest, Millenáris Park

dátum

2024. 05. 24. - 26.

GOURMET FESZTIVÁL 2024

2024. május 24–26., Budapest (Millenáris Park)

Újra gasztronómiai seregszemle a Millenárison! A hazai gasztronómia legnagyobb ünnepén május 24. és 26. között az ország legjobb séfjeivel, cukrászaival, borászaival, sör- és pálinkafőzdéivel találkozhatsz. Az idei fesztiválon a nőké lesz a főszerep.

Újra végigkóstolhatod az MBH Bank Gourmet Fesztivál kínálatát, amelyen több 100 kiállító, számtalan program és élmény vár. Szó lesz a megújulásról, újdonságokról, technológiákról, alapanyagokról vagy akár stílusról. Megismerheted azokat az ízeket, új trendeket, amelyek a következő évek gasztronómiáját formálni fogják.

Millenáris Park
képforrás: Gourmet Fesztivál – web

Programajánló

Ebben az évben a női energiákra fókuszál a Gourmet fesztivál, melynek népszerűsítésére három nagykövet – Ormós Gabriella, Ötvös Zsuzsanna, Fekete Zsóka – is társult a rendezvényhez, de mellettük tucatnyi női szakember is bemutatkozik majd a fesztivál ideje alatt a Millenárison.
Az óriási szabadtéri kóstolón túl kihagyhatatlan programok, felejthetetlen gourmet-pillanatok várnak a Gourmet Akadémia színpadán, ahol a hazai gasztroélet ifjabb sztárséfjei főznek személyes történetekkel fűszerezve, mutatják be az új technológiákat, tartanak szakmai bemutatókat, workshopokat. 

Mivel a zárónap pont gyereknapra esik, így idén a családoknak szentelik majd a vasárnapot. Vagyis amíg a szülők kóstolnak, a gyerekek addig sem fognak unatkozni, számos aktivitáson vehetnek részt.

További információ: https://gourmetfesztival.hu/hu, https://www.facebook.com/GourmetFesztival

Nyitókép képforrás: Gourmet Fesztivál – Facebook