plakát

helyszín

Budapest, Hello Buda

dátum

2023. 06. 09. - 10.
Lejárt!

GIN MARKET BUDAPEST  

2023. június 9–10., Budapest (Hello Buda)

Ginfesztivál a város felett!

Akár ginrajongó vagy, akár nem, egy exkluzív és különleges szabadtéri helyszínen, a Hello Budában ünnepelheted a gin világnapját.

Programajánló

Ezen a hétvégén a gin kapja a főszerepet. Az esemény kiváló lehetőég arra, hogy felfedezd a hazai és külföldi ginkülönlegességeket, az ingyenes masterclass előadásokon rengeteg érdekességet tudhatsz meg róla, kóstolhatsz könnyedebb fajtát, testeset, citrusosat, fűszeresebbet, de akár rózsásat, epreset, sőt tokaji szőlővel bolondított gint is. Mindezt csodálatos környezetben, a legfinomabb falatokkal kísérve, DJ-vel támogatva, igazi fesztiválhangulatban.
Kiállítók közt a legjobb hazai és külföldi ginmárkák italaival találkozhatsz. Itt lesz: Akori Gin, Beefeater Gin, Bobby’s Gin, Bombay Gin, BCN Gin, Búzavirág Gin, Brockmans Gin, Caorunn Gin, Citadelle Gin, DMND Gin, Fekete Bárány Gin, Ginetic Gin, Harahorn Gin, June Pear gin,  Ki No Bi Gin, LA SU Gin, Malfy Gin, McQueen, Monkey 47 Gin, Parson Gin, Plymouth Gin, Roku Gin, Sir Edmond Gin, The Botanist Gin, Wild Child Gin, ZSOLNAY Gin… és még jön pár meglepetés gin (nemzetközi és magyar is), melyeket először a Gin Marketen kóstolhatsz meg.

A koktélok gyümölcsösségéről a Limekirály, az ideális hőfokukról pedig az Artificer jégmanufaktura jegei gondoskodnak. És hogy a koktélod környezetbarát módon kortyolgathasd, a papírszívószálak.hu újrahasznosítható szívószálai várnak.

A ginek mellett csúcsgasztronómia élményekre is számíthatsz a BpBARbq, aVAJ pékség és speciality kávézó, a ZAATAR, A Pizza Sztori, a Buja Disznó(k) és a CAFAT pulled pork jóvoltából.

Pihenj és élvezd a panorámát a kényelmes teraszbútorokkal berendezett megújult kerthelységben, a budai dombok között! A zenéről DJ gondoskodik, jöhetnek az állatkedvencek is, a gyerekeket játszótér várja, a standoknál pedig készpénzmentesen fizethetsz a GinMarket®ginzseton segítségével.
A belépés ingyenes, de pohárvásárláshoz kötött.

Nyitvatartás: június 9-én (pénteken) 16–22 óráig, június 10-én (szombat) 12–22 óráig.
…de a buli nem nem ér véget! Hivatalos Afterparty helyszín: a Miniatűr Club (Rózsahegy u. 1.)

További információ: https://www.ginmarket.hu, https://www.facebook.com/events/1324588151427454

Nyitókép képforrás: Gin Market Budapest