plakát föld

helyszín

Budapest, Fávárosi Állat- és Növénykert

dátum

2024. 04. 19. - 21.
Lejárt!

FÖLD FESZTIVÁL

2024. április 19–21., Budapest (Fővárosi Állat- és Növénykert)

A háromnapos rendezvény idei témája a Vissza a természetbe!, melynek keretén belül változatos programokkal – például fajmentéssel, vadállatvédelemmel, az év fajaival, túrázással, valamint a talaj élővilágával – ünnepelheted a Föld Napját.

Programajánló

Találkozhatsz többek között a Vadállatmentő Központ állataival, a zoopedagógusok játékos programjaival, mindemellett számtalan partner is kitelepül. A változatos programokon keresztül felhívják a figyelmet a biodiverzitásra, a fenntartható értékekre és a minket körülvevő életre!

Akikkel biztosan találkozhatsz: Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. ● Hungaromet Nonprofit Zrt. ● ATK Talajtani Intézet ● Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület ● Környezeti Nevelési Egyesület ● Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület ● Duna-Ipoly Nemzeti Part Igazgatóság ● Ökocsiga Játszóház

A háromnapos rendezvénnyel egyidőben indulnak meg az állatkert Légy Ott!  és a TapiZoo közönségprogramjai is, melyeket az állatkert számos területén megtalálhatsz.

Megjegyzés! A programok általános állatkerti belépőjeggyel és bérlettel is látogathatóak, az oktatási csoportok részére pedig most hétvégén is intézményi jeggyel látogathatók a programok.

További információk: https://zoobudapest.com/oktatas/kedvezmenyek

Nyitókép képforrás: Fővárosi Állat- és Növénykert