gyerekek

helyszín

Siófok, SioCamping

dátum

2024. 07. 04. - 07.
Lejárt!

FLOW ZONE FAMILY WEEKEND

2024. július 4–7., Siófok (SioCamping)     

Egy fesztivál kicsiknek és nagyoknak, anyáknak és apáknak, egy fesztivál, ahol a CSALÁD kerül a fókuszba! Négy nap a Balaton-parton, ahol nyugodt környezetben, egy elfogadó közösségben lesz lehetőséged és családodnak a fejlődésre, szórakozásra és a kikapcsolódásra.

Családi fesztivál, ahol a kikapcsolódás és a szórakozás mellett tanulásra és fejlődésre is van lehetőség. Változatos előadások, workshopok és játékok is a kínálatban, amelyek maradandó élményeket nyújtanak a család minden tagjának. Csütörtöktől vasárnapig folyamatos programokkal várnak: reggel jóga, napközben előadások, sporttevékenységek, fejlesztő foglalkozások, este koncertek, na és persze a Balaton. Mind ez lehetőség arra, hogy megértsd és elfogadd önmagad, a másikat, egymást.

Programajánló

Tanuljunk együtt! – változatos programok szülőknek, gyerekeknek
Amíg a szülők érdekes előadásokon bővíthetik tudásukat, szakemberekkel beszélgethetnek és természetesen lazíthatnak, addig a gyermekek is izgalmas és interaktív tevékenységekkel szerezhetnek új ismereteket, fejleszthetik képességeiket. Részt vehetnek különböző mozgásformákon, testkontrollon, illetve a szellemi fejlődést segítő tevékenységeken. Például lesz kézműveskedés, labdajátékok, bábszínház, gyerekjóga és meseóra is, a gyermekmegőrzőben pedig óvónők és önkéntesek vigyáznak a kicsikre, amíg a szülők kikapcsolódnak vagy akár tanulnak a gyermekek és saját fejlődésükről.
Megjegyzés! A gyerekprogramok és az előadások árát a belépőjegy tartalmazza.

gyerekek

Tanulj, fejlődj, növekedj!
Előadások, kerekasztal-beszélgetések, workshopok, tanácsadások segítenek abban, hogy még jobban megismerhesd önmagad és gyermekedet.  Lesz szó többek között  a sajátos nevelési igényt (SNI), a különleges bánásmódot igénylő gyermekek helyzetéről, fejlesztésükről, terápiás módszerekről, a kamaszkor kezeléséről, a hatékony stresszkezelésről, a függőségekről, a terápiás állatok szerepéről, a mozgásfejlesztésekről és sok más érdekes témákról, amiket az előadások után meg tudsz beszélni a szakemberekkel, de akár segítséget és tanácsadást is kérhetsz konkrét esetekre.

Kikapcsolódás szülőknek
A tanulás és a fejlődés mellett számos kikapcsolódásra is lesz lehetőséged például meditációkkal, különböző masszázsokkal, kezelésekkel vagy mozgásformákkal, esténkén pedig koncertekkel. Fellépnek: Időutazó Rock Band, Mary Popkids, Dynamite Duds

Szálláshely
A szállás az igényesen kialakított SioCampingben, tiszta környezetben biztosított Siófok-Sóstónál.
A belépőjegy ára tartalmazza a sátorhely árát, de a sátor nem biztosított, azt sajátot kell hozni.

Egy lehetőség gyermekeidnek az egészséges felnőtté válásra. 
Együtt a jövő Nemzedékéért!
(X)

További információ: https://flowzone-family-weekend.hu

Képforrás: Együtt Könnyedén Alapítvány

(X) – promóció