helyszín

Siófok, Sós-tó
Siófok, Sós-tó

dátum

2024. 06. 25. - 2024. 07. 01.
Lejárt!

EVERNESS Fesztivál

2024. június 25. – július 1., Siófok – Sóstó ( SióCamping)

7 napon keresztül, több mint 300 programmal várja az egész családot a 11. születésnapját ünneplő Everness Fesztivál a feltöltődés, a pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében.

A Balaton partján, siófoki Siócamping fái és ösvényei között idén isl izgalmas és felejthetetlen programokra számíthatsz a 11. születésnapját ünneplő fesztiválon június 25. – július 1.között. Itt lehetőséged lesz a teljes kikapcsolódásra, a pihenésre, az elcsendesülésre és a feltöltődésre egyaránt a változatos programoknak és a tevékenységeknek köszönhetően. Többek között ebben segítenek akülönböző zenei programok, a koncertek, az önismereti előadások, a személyes fejlődést segítő workshopok, a meditációk, a szakrális programok, a testi-lelki egyesúlyt megtartó mozgások vagy a kreatív alkotások.

A fesztivál részletes programját itt találod: https://everness.hu/fesztival/programok/programok

Programajánló

A fesztivál életében életében először kerül sor arra, hogy a programok tematikusan, strukturáltan egy téma köré épülnek majd fel: idén ez a tematika a Sárkány éve lesz. A sárkányt, mint szimbólumot a legtöbb hagyomány és kultúrkör ismeri, használja és tiszteli. Mind a mondavilágban, a mitológiában, mind pedig a különböző spirituális tanokban, iskolákban felbukkan és nagyon különleges jelentésekkel ruházták fel alakját. Számunkra a saját erőnkbe való beleállást, a rejtett kincseink, képességeink felhozását, megélést, kiteljesedését és a különböző részeinkkel való kapcsolódást, harmonikus együttműködésre való törekvést jelenti. Az előadásokban és workshopokban is megjelenik majd a sárkány, mint a siker, a szerencse, erő, bátorság, félelemmentesség, önbizalom, belső tűz jelképe. Hazai és nemzetközi szakemberek lesznek majd jelen, de sor kerül majd három nagyon izgalmas live stream előadásra Ken Wilberrel, Müller Péterrel és Feldmár Andrással. Az előadók között van Pál Feri atya, Al Ghaoui Hesna, Pásztor Anna, Soma Mamagésa és Sebestyén Balázs is.

Családbarát rendezvényként minden korosztály számára tartalmas szórakozást kínál mad: a legkisebbeket például idén is a Gyerekfalu várja.

Esténként színes világzenei koncerteket hallgathatsz: idén először debütál a fesztivál zenei nagyszínpadán Brenda McMorrow Bognár Zsolt kíséretében, valamint Roaman, aki európai turnéjának egyik állomásaként érkezik Siófokra.

Készülj fel a táncra, nevetésre, tanulásra
és a világ minden tájáról érkező rokonlelkekkel való kapcsolódásra!

További információ: https://www.everness.hu, https://www.facebook.com/everness

Nyitókép képforrás: Everness – Facebook