bonbon fesztivalok.info

helyszín

Budapest, Bazilika előtt, Szent István tér
Budapest, Bazilika előtt, Szent István tér

dátum

2023. 09. 22. - 24.
Lejárt!

ÉDES NAPOK BUDAPEST

2023. szeptember 22–24., Budapest (a Bazilika előtti Szent István tér)

Európa negyedik legnagyobb szabadtéri, ingyenesen látogatható csokoládé és édesség ünnepe, ahol a legjobb csokoládé- és édességgyártók mellett a neves cukrászdák finomságait is megkóstolhatod.

A Bazilika előtti Szent István térre várnak szeptember 22–24. között, ahol a multinacionális cégeket, a kézműves manufaktúrákat, a gyártókat, a kereskedőket Magyarországról és külföldről egyaránt megtalálod. A fesztiválon több mint hetven kiállítóval találkozhatsz, akik az ismert és szeretett édességeken kívül különlegességeket, ritkán látható és élvezhető finomságokat, valamint külön erre az alkalomra készített édességeket is bemutatnak.

Néhány finomság, amit nem érdemes kihagynod

A DR. CHOC Chocolate – Gyógynövényes csokoládé csokoládéi a legkiválóbb gyógynövényekből és kiemelkedő minőségű belga csokoládéból készülnek, a Demeter Chocolate bonbonjai pedig igazi csodát rejtenek. Kóstolhatsz kockafánkot, marcipánt vagy eperkelyhet, a Bolka Bonbon standjánál pedig macaron minden mennyiségben. Hmmmm… Ez már csoki! – prémium kolumbiai csokoládéfinomságok minden mennyiségben. Megkóstolhatod a The Box Donut szügletes fánkjait vagy a CsoKiss Manufaktúra megannyi finomságait. Így például díjnyertes bonbonokat a legmeglepőbb ízekben: ibolya, rózsa, de akár vegán, csukormentes, tejmentes sőt paleo kivitelben. A flódnis nemcsak flódnikat fog elhozni, hanem különféle ízesítésű pitékért is megéri majd ellátogatnod hozzájuk. A Csillichocobons Kézműves Csokiműhely standjánál a Londonban megrendezett Great Taste Awards világversenyen csillagokat nyert bonbonok közül válogathatsz: így megkóstolhatod a Méz & Gyömbér bonbon vagy a Kajszibarack pálinkás bonbont is.

Lesznek torták, sütemények, desszertek, csokik és még számtalan édesség minden mennyiségben a Bazilika előtti Szent István téren, az év legédesebb hétvégéje.

További információ: https://www.facebook.com/edesnapok, http://edesnapok.hu

Nyitókép képforrás: pixabay.com