Mikulásvonat plakát

helyszín

Miskolc, Diősgyőr

dátum

2023. 11. 30. - 2023. 12. 10.
Folyamatban...

Diósgyőri MIKULÁSVONAT

2023. november 30. – december 10., Miskolc – Lillafüred

A Mikulásvonat programja nemcsak egy hétköznapi utazás a gyermekek és a családok számára, hanem egy varázslatos kaland is a lillafüredi Mesebirodalomban.

Programajánló

A Mikulásvonaton már az utazás is élmény, hiszen a kívülről és belülről is karácsonyi díszbe öltöztetett, fűtött szerelvényeken krampuszok szórakoztatják a gyerekeket, majd Lillafüredre érkezve a Mesebirodalmában folytatódik a kaland. Itt maga a Mikulás várja a kicsiket, majd jelmezes szereplők egy interaktív, szabadtéri mesejátékba vonják be őket. A program a helyi óvodások és iskolások által feldíszített parkban zajlik varázslatos díszletek között.

Az előadás időtartama: 70 perc.
A program szabadtéri, viszont a mesejátékok fedett, ültetett helyszíneken kerülnek megrendezésre. A  Mikuláscsomag átadása változatlanul szabadtéri program, ezért érdemes hűvösebb időre is felkészülni.

Előadások kezdési időpontjai: 9.15, 12, 14.45, 16.45 és 18.45 órakor.

A Mikulásvonat Miskolc (Dorottya utca) és Lillafüred között közlekedik, az utazás ideje: kb. 30–35 perc. Egyéb megállóhelyeken nem áll meg, így le-felszállni az út során nincs lehetőség.
Minden vonat az előadás kezdete előtt 35 perccel indul a LÁEV Kisvasút végállomásról (Miskolc, Dorottya utca)

Ebben az évben a kisvonattal való utazás opcionális, így akár saját gépjárművel is érkezhetsz. Ebben az esetben programjegy megváltása mellett lehet részt venni a Mesejátékon, amely a Mikuláscsomagot is tartalmazza.

Jegyvásárlási információk: jegyvásárlásra online vagy személyesen a Tourinform Miskolc irodában van lehetőség.

További információ: https://mikulasvonat.hu, https://www.facebook.com/ADiosgyoriMikulasvonat

Nyitókép képforrás: Mikulásvonat – Facebook