Koncert fesztivalok.info

helyszín

Szeged, Újszegedi Partfürdő és Kemping
Szeged, Újszegedi Partfürdő és Kemping
kategória

dátum

2023. 06. 01. - 03.
Lejárt!

DEJA VU FESZTIVÁL

2023. június 1–3., Szeged (Újszeged Partfürdő és Kemping)

A szegedi Deja Vu Fesztivál az idén ünnepli 10. születésnapját, melyhez a 80-as, a 90-es és a korai 2000-es évek legismertebb hazai és nemzetközi fellépőit sorakoztatja fel.

A 2023-as fesztiválszezon június elején hagyományosan az ország legnagyobb retro bulijával, a szegedi Deja Vu Fesztivállal indul június 1–3. között az Újszegedi Partfürdőn.

Programajánló

Hatalmas zenés időutazásra, valamint minden eddiginél látványosabb és nagyobb show-ra számíthatsz, ahol 3 napon át több helyszínen tart majd a buli délutántól egészen hajnalig.

Többek között fellép majd a 80-as, 90-es évek legsikeresebb zenekarának számító Modern Talking szívtipró frontembere, Thomas Anders, a 90-es és 2000-es évek közkedvelt fiúcsapata, a Blue, a dán világsztár dobos páros a Safri Duo, a slágergyáros énekesnő Inna vagy a 90-es évek klubhimnuszainak királya, DJ Sash! Négy év után újra koncertezik az Eiffel 65, élőben is bulizhatsz a Bellini-vel, először köszöntheted a Deja Vu színpadán a Panjabi MC-t, s felrobbantja majd a színpadod a román sztár, Alexandra Stan, valamint Dr. Alban is.

A világsztárok mellett olyan ikonikus hazai előadókkal is bulizhatsz, mint például az Irigy Hónaljmirigy, az Ámokfutó, a Kozmix, a Bon-Bon, Csordás Tibi, Rakonczai Imre, de a lemezjátszók mögé lép majd DJ Dominique, Sterbinszky, Bárány Attila, Peat Jr, Náksi Attila, Erős és Spigiboy is, a szegedi legendák közül pedig láthatod Joer-t, Bigiboy-t és Molnárbé & Gabriel B-t is.

További információ: https://www.facebook.com/dejavufesztival, https://www.facebook.com/dejavufesztival

Nyitókép képforrás: pixabay.com