plakát

helyszín

Etyek, Gasztrosétány
Etyek, Gasztrosétány

dátum

2022. 12. 03.
Lejárt!

időpont

Egész nap

DECEMBERI BOR & BÁR

2022. december 3., Etyek (Gasztrosétány)

December 3-án idei utolsó állomásához ér az Etyeki Piknik 12 rendezvénysorozat. A Decemberi Bor & Bár az adventi időszak ízeivel, illatával és programjaival vár.

December 3-án az etyeki Gasztrosétányon is megkezdik az ünnepvárást. Ebből az alkalomból az adventhez kapcsolódó finomságokkal és egyedi, vidéki bárhangulattal készülnek a helyiek. A szokásos kóstolók mellett ezúttal többek között forró koktélokkal és forró csokival, rumos teával és punccsal, groggal és fantasztikus „kézből degorzsált” nyerspezsgővel is találkozhatsz majd.

De élményt nem csak a zamatokból és látványokból meríthetsz majd, hiszen többek között lesz vezetett pincetúra és sajtkészítő tárlatvezetés is, tovább emeli majd az ünnepi hangulatot a sötétedésre tervezett, közös énekléssel egybekötött gyertyagyújtás a tábortűznél, amelybe bárki bekapcsolódhat. Szintén felemelő élménynek ígérkezik az Etyeki Zeneiskola adventi koncertje is.

téli Etyek
Téli Etyeki Piknik
képforrás: Roxer Produkció

Ahová betérhetsz: Kalmárbor (Deák Ferenc utca) ● Aubergine Pince ● The Vine Hrvstd For You ● Újhegyi Kerekes Pince ● Árpás Laci Sonkamester ● Halmi Pince ● Rezeda Terasz ● Orosz Gyula Családi Pincészete ● Stelázsi – Kultúrspricc ● Debreczeni Családi Pincészet ● Etyeki Sajtútállomás ● Rókusfalvy Birtok ● Optimus Winery ● Hegedűs Sajtműhely

Ha esetleg lemaradnál az Etyeki Piknik 12 utolsó programjáról, ne keseredj el, jövőre szintén havonta jelentkezik majd a tematikus programsorozat borkulturális eseményekkel és a jól ismert etyeki hangulattal.

További információ: https://www.etyekipiknik.hu, https://www.facebook.com/etyekipiknik

Nyitókép képforrás: Roxer Produkció