plakát

helyszín

Debrecen, Nagyerdei Kultúrpark

dátum

2023. 09. 15. - 17.
Lejárt!

DEBRECZENI ZAMAT FESZTIVÁL

2023. szeptember 15–17., Debrecen (Nagyerdő)

Idén is fergeteges hangulattal, megannyi kiállítóval és programmal várnak a régió legnagyobb gasztronómiai eseményére. Kiváló éttermekre, ismert séfekre, különleges ízekre, szuper koncertekre és még megannyi programra számíthatsz

Programajánló

Az eseménnyel a debreceni páros kolbászt népszerűsítik, a ma is élő hagyományokat ápolják. A fesztivál részeként idén, immáron 6. alkalommal várják a lelkes csapatok jelentkezését a „Vágod?!” – Debreceni Pároskolbász-töltő & Hagyományőrző Versenyre, melyen a részvétel alapvető feltétele, hogy a jelentkező csapat páros debreceni kolbászt készítsen az eredeti receptúra szerint: vagyis a hús nem darálható, kizárólag vágható!
A verseny mellett színes programkavalkádra számíthatsz, ahol az egész család jól érezheti magát. A kisebbeket egész napos gyermekprogramok, játszóház és koncertek – például Kalap Jakab, Tompeti és Barátai – szórakoztatják, a nagyobbak a Dumaszínház műsorát élvezhetik, a felnőttek pedig bekapcsolódhatnak az ismert séfek – Rácz Jenő, Krausz Gábor, Steiner Kristóf, Sárközi Ákos, Wossala Rozina – gasztroshow programjaiba, vagy az esti koncerteken bulizhatnak. Fellép többek között: a Kozmix, a TNT, Vajda István bárzongorista, a Lóci Játszik és a Halott Pénz is.

Az esemény részletes programját itt találod: https://www.zamatfesztival.hu/program

További információ: https://www.zamatfesztival.hu, https://www.facebook.com/ZAMATfesztival

Nyitókép képforrás: Debreczeni Zamat Fesztivál – Facebook