plakát

helyszín

Budapest, Fővárosi Nagycirkusz
kategória

dátum

2023. 10. 18. - 2023. 12. 31.
Lejárt!

CSODALÁDA – cirkuszi előadás

2023. október 18. – december 31., Budapest (Fővárosi Nagycirkusz)

A Fővárosi Nagycirkusz már az őszi szünet elejétől kinyitja csodaládáját, amely látványos artistaszámokat, vicces bohócmutatványokat és még sok-sok meglepetést tartogat. Az év végéig látható műsorra jegyek már kaphatók.

Programajánló

Mit rejthet a porond közepén az a hatalmas láda? Milyen kincsek vannak benne? És a többiben? Nem titok: cirkuszi csodát, csodákat. Karácsonyhoz közeledve a csodavárás izgalmát hozza el kisebbeknek és nagyobbaknak a Fővárosi Nagycirkusz új műsora: a ládából artisták, zsonglőrök, légtornászok, bohócok, de még állatok is előbújnak, akik különleges mutatványokkal kápráztatnak majd el, énekelnek vagy épp megnevettetnek.

Szédületes levegőszámok, lenyűgöző mutatványok kötélen, rúdon, magasdróton, bámulatos trükkök karikával, de ügyes kutyák és nyargaló paripák is várnak, valamint a világ egyik legjobb bohócpárosa, Anton & Viktor Franke kalauzol végig az előadáson, akik a humorról és a nevetésről gondoskodnak.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még a Fővárosi Nagycirkusz csodaládája, gyere el, s megtudhatod! A csodák Veled is megtörténnek, amiket az előadás után hazavihetsz.

További információ: https://fnc.hu/csodalada, https://www.facebook.com/nagycirkusz

Nyitókép képforrás: Fővárosi Nagycirkusz – Facebook