Budapesti karácsony

helyszín

Budapest, Városháza Park

dátum

2023. 11. 24. - 2024. 01. 07.
Lejárt!

BUDAPESTI KARÁCSONY

Karácsonyi Vásár és Téli Élménypark

2023. november 24. – 2024. január 7., Budapest (Városháza park, Deák Ferenc tér)

Éld át az ünnepi időszak varázsát a belváros legmeghittebb hangulatú karácsonyi vásárában és téli élményparkjában!

Ismét elérkezett az év legmeghittebb időszaka, az advent és a karácsony. Az ünnepi várakozáshoz hozzátartoznak a meleg fények, a finom ételek és a közös családi programok, amelyeket mind megtalálod a Városháza Téli Élményparkjában, valamint a Deák Ferenc téri karácsonyi vásárban.

Programajánló

Városháza park
A belváros szívében egy téli mesebirodalom épült fel: ünnepi hangulattal, remek ételekkel, valamint egy csodálatos jégfolyosóval is várnak. Itt november 24-től január 7-ig mindennap lehet majd korcsolyázni reggel 8 órától 20 óráig, csütörtöktől vasárnapig pedig 21 óráig. Ha nem lenne korid, de szívesen kipróbálnád, a helyszínen a készlet erejéig tudsz majd kölcsönözni is.
December 3-án, az első adventi vasárnapon közös gyertyagyújtás lesz a Városháza parkban, december 6-án pedig a Mikulás is megérkezik.

Deák Ferenc tér
A Deák Ferenc téri vásárban családias hangulatban szerezheted be a karácsonyi ajándékokat,  a tökéletes meglepetéseket a kézműves kiállítók egyedi termékei között. S ha már minden standot végigjártál, jöhetnek a finom ünnepi ételek! Lesz itt körtőskalács, sült gesztenye, mézeskalács, lángos, mellé pedig forralt bor.

Élmények kedvezményesen
Az ÉnBudapestem appal 15% kedvezménnyel korizhatsz, ha pedig rendelkezel 72 órás Budapest kártyával, egy ingyen csúszás jár neked!

Megjegyzés! A vásár és a korcsolyapálya nyitvatartásáról tájékozódj a honlapon, FB-oldalon!

További információ: https://budapestikaracsony.hu, https://www.facebook.com/budapestikaracsony