plakát

helyszín

Budapest, Városi Műjégpálya és Csónakázótó

dátum

2024. 05. 10. - 12.
Lejárt!

BUDAPEST GARDEN PARTY

2024. május 10–12., Budapest (Városi Műjégpálya és Csónakázótó)

A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó májusában első alkalommal ad otthont a Budapest Garden Party rendezvénynek, ahol kivételes zenei élmények, gasztronómiai élvezetek és családi programok várnak.

Első alkalommal élvezheted a különleges atmoszférájú helyszínen a fesztivált, amely izgalmas és sokszínű programot kínál. A minőségi zene és a gasztronómia kedvelői mellett a gyermekekről sem feledkeznek meg.

Programajánló

A magyar és külföldi előadók közül olyan kiválóságok fognak fellépni, mint Karácsony James és zenekara. James gitáros, énekes, zeneszerző, többszörös arany- és platinalemez tulajdonosa, a Ferm és a Generál együttes alapító tagja, valamint több mint négy évtizeden át az LGT oszlopos zenésze.
Itt lesz a Mezzoforte izlandi instrumentális zenekar is: a formáció már 1983-ban lenyűgözte a világot a “Garden Party” című kislemezével, s azóta is koncertjeik hatalmas sikereket aratnak.
A svájci The Next Movement méltán érdemelte ki az “Európa legnézettebb funk zenekara” címet a mély groove-jával és pocket-jével. A funky trió most is vérpezsdítő és lendületes koncertélményt ígér.
Mellettük fellép még az Első Emelet, a Margaret Island, az Incognito, az Ocho Macho is és még sokan mások.
A minőségi zene, a finom ételek és italok, valamint a különleges programok mellett az ország legkiválóbb séfjei, cukrászok, borászok, kézműves szeszfőzdék is csatlakoznak az eseményhez, s egy különleges VIP terasszal is készülnek.

További információ: https://www.greenstageproduction.com/en/archivum/2024/budapest_garden_party

Nyitókép képforrás: Budapest Garden Party – web