cirkuszfesztivál

helyszín

Budapest, Fővárosi Nagycirkusz
kategória

dátum

2024. 01. 10. - 15.
Lejárt!

BUDAPEST NEMZETKÖZI CIRKUSZFESZTIVÁL

2024. január 10–15., Budapest (Fővárosi Nagycirkusz)

Egy hét a cirkuszművészet jegyében, ahol a szakma legkiválóbb képviselőivel találkozhatsz. A 15. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál Monte Carlo, Latina és Moszkva mellett mára a nemzetközi cirkuszművészet egyik legfontosabb találkozóhelye lett.

Programajánló

A fesztivált 1996 óta kétévente rendezik meg, amelyre a világ legjobb cirkuszművészei érkeznek, hogy bemutathassák különleges előadásukat. De a bemutatás mellett egy megmérettetés is zajlik: neves zsűri értékeli az egymással versengő produkciókat.
A különleges esemény a 6 nap alatt 4 különböző showműsorral és több mint 50 produkcióval vár. Az előadások mellett először láthatod együtt a magyar artistaművészek és cirkuszi dinasztiák relikviáit, a cirkuszi képzőművészet és filmművészet jeles alkotásait, a nemzetközi cirkuszi örökség legkiválóbb külföldi gyűjtőit, gyűjteményeit és múzeumait. Az eseményhez számtalan átélhető élmény is társul majd: így a 100 éves körhinta, múzeumpedagógiai játékok, virtuális kötéltáncolás és csoportos cirkuszpedagógia is, hogy bárki felfedezhesse magában rejtett artista képességeit.

További információ: http://www.budapestcircusfestival.hu, https://www.facebook.com/nagycirkusz

Nyitókép képforrás: Fővárosi Nagycirkusz – web

Címkék:,