dátum

2020. 08. 28. - 30.
Lejárt!

BONDORÓ UTCASZÍNHÁZ FESZTIVÁL

2020. augusztus 28–30., Kapolcs (Malomsziget és a Petőfi utca portái)

A 2. Bondoró Utcaszínház Fesztiválon idén is bármi megtörténhet, ami mosolyt csal az arcodra. Jobbról érkezik egy masírbanda, míg balról a gólyalábasok vidám zászlójátéka kápráztat el. Központi helyszín a kapolcsi Malomsziget, ahol az utcaszínház minden műfaja életre kel a fesztivál ideje alatt. De a Malomsziget mellett kinyílnak a kertek, ahol koncerteket hallgathatsz, a vásári forgatagban szebbnél szebb portékák közül válogathatsz, és ínycsiklandozó finom falatokat kóstolhatsz. Amikor lemegy a nap, Kapolcs épületeit és égig érő fáit fényfestések színkavalkádja díszíti. De lesz még itt játszóház, többféle kiállítás, utcaszínházi komédia, cirkuszi mutatvány, „molyolda”, bábszínház, tűzshow és még számtalan meglepetés.
Fellép többek között: a Zuboly, a Cimbaliband, Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert, Müller Péter Sziámi, az Infusion Trió, a Canarro, Kertész Endre és Móser Ádám.

A névadó Bondoró-hegy a település mellett húzódik, melynek kiterjedt barlangrendszere izgalmas felfedezni való helyeket rejt, csak úgy, mint a róla elnevezett fesztivál. Ha színes és vidám kavalkádra vágysz, ezen a hétvégén itt a helyed!

http://bondoro.hu

Nyitókép: Bondoró Fesztivál, képforrás: bondoro.hu