plakát

helyszín

Balatonboglár, Babel Camp
kategória

dátum

2022. 07. 18. - 23.
Lejárt!

BABEL SOUND FESZTIVÁL

2022. július 18–23., Balatonboglár (Babel Camp)

Ha szeretnél felszabadulni és kapcsolódni, jó zenéket hallgatni, bele akarsz kóstolni a Világba, ha vágysz a pihenésre és a feltöltődésre, ha jó társaságban, gyönyörű környezetben, a Balaton partján egyszerűen csak jól akarod érezni magad, akkor a 11. Babel Sound Fesztiválon a helyed. Minden este világzenei és jazzkoncertek 14 ország zenészeivel.

Világ – Zene – Balaton

Július 18–23. között Balatonbogláron ünnepelheted a kulturális sokszínűséget, a zene összekötő erejét a Babel Camp egyedülálló atmoszférájában, a balatoni éjszakák bódító hangulatában.
6 napon át minden este 4 színpadon várnak világzenei és jazzkoncertekkel. A koncertek után, éjfélkor indulnak az őrületes Babel-jammelések, ami egy multikulturális kavalkád spanyol, olasz, francia, görög, tajvani, bolgár, török, svéd, koreai, perui, marokkói és persze magyar zenészekkel.

Az alkotótáborban – ahogy a korábbi években is – egyszeri és megismételhetetlen együttműködések, új zenei produkciók születnek, az izgalmas alkotó folyamat eredményét pedig a koncerteken élvezheted.

További információ: https://www.babelsound.hu, https://www.facebook.com/babelsound

Nyitókép képforrás: Balaton Sound – Facebook