koccintás fesztivalok.info

helyszín

Miskolc, Avasi pincesor

dátum

2024. 05. 16. - 19.
Lejárt!

AVASI BORANGOLÁS

2024. május 16–19., Miskolc (Avasi pincesorok)

Bor, zene és gasztronómia, kanyargós utcácskák, borházak és pincék, barátok, család, régi és új hagyományok, kultúra, sport és páratlan hangulat május 16–19. között Miskolc történelmi pincesoránál.

Miskolc legnagyobb borgasztronómiai rendezvénye igazán különleges, hiszen a város szívében található Avasi pincesoron valósul meg. A városhoz szervesen kapcsolódó Avas hegy oldalában több mint 800 pince és borház helyezkedik el, melyek között több 300-400 éves. 

Avasi Borangoló fesztivalok.info
képforrás: Avasi Borangolás – web

Programajánló

llatok, ízek és látvány a 12. Avasi Borangoláson!

A négynapos eseményen felélednek a pincesorok, kinyitnak a pincék és borházak. A borokról a helyi gazdákon kívül Magyarország jelentős borvidékeiről meghívott borászok, kuriózumokat bemutató borász egyéniségek gondoskodnak, a gasztronómiai élményt pedig a város neves vendéglői kínálják. A hangulatos Avasi pincesorokon borospohárral a kezedben, térkép segítségével kedvedre borangolhatsz, valamint élvezheted a különböző stílusú zenéket, kulturális programokat. A zenekaroktól és utcazenészektől hallhatsz majd folklórt, jazzt, swinget, rockot és világzenét is.
Fellép többek között a Fusio Group feat. Kertész Erika, a HáCSé & Kobold Akusztik, az Agyagbanda, a Lóci játszik, a Route 35 Country Band, a Bíborszél.

A részletes programot keresd az esemény weboldalán!

Fontos! A Borangolás első napja szakmai nap, a pincék május 17-től tartanak nyitva.

Látogass el a hangulatos avasi pincesorra, ahol borospohárral a kezedben, 
térkép segítségével kedvedre borangolhatsz!

További információ: https://www.borangolas.hu, https://www.facebook.com/avasiborangolas

Nyitókép képforrás: Avasi Borangolás – web