plakát

helyszín

Budapest, több helyszínen
Budapest, több helyszínen

dátum

2023. 05. 19. - 20.
Lejárt!

ART MOZIK ÉJSZAKÁJA

2023. május 19–20., Budapest (több helyszínen)

A hagyomány folytatódik: idén is Artmozik éjszakája! Május 19-én a Budapest Film filmszínházai közül a Művészben, a Puskinban, a Toldiban, a Kino Caféban és a Tabánban kora estétől másnap hajnalig lehet értékes és izgalmas filmeket nézni – cserébe csak egyetlen karszalagot kell megvásárolni.

Programajánló

A már-már legendás mozimaratonon többek közt premier előtt vetítik az Akkor éjjel című francia krimit, visszatér a mozikba David Lynch Dűnéje, Quentin Tarantino Jackie Brownja és sok más mellett Martin Scorsese kultikus zenei dokumentumfilmje, Az utolsó valcer is. De az olyan, az országos bemutató előtt elcsíphető alkotások mellett, mint a Nem kapjátok meg a gyűlöletem és a Röfi, olyan sikerfilmek is visszatérnek a cinefil virrasztásra, mint a Moonage Daydream, nevethetsz a Kokainmedvén, izgulhatsz Larry-ért, s ámulhatsz a Tár-on.

Az összes helyszínre érvényes karszalag 4800 Ft-os áron már elérhető az artmozik pénztárában, továbbá online is megvásárolható a készlet erejéig.

Az online vásárolt karszalagok a moziéjszaka napján, 2023. május 19-én 17 órától, a mozikban kijelölt átvételi pontokon vehetők át. A karszalag azonosítása az online vásárláskor kapott QR-kód beolvasásával történik. A QR-kód beolvasása nélkül nem tudjuk biztosítani a karszalag átvételét.

A karszalaggal a mozitermek befogadóképességének erejéig, érkezési sorrendben tudnak beengedni.

További információ: https://artmozi.hu/artmozik-ejszakaja-2023

Nyitókép képforrás: Art Mozik Éjszakája – web