épület

helyszín

Budapest, Bálna Budapest

dátum

2024. 02. 29. - 2024. 03. 03.
Lejárt!

ART AND ANTIQUE 2024

2024. február 29. – március 3., Budapest (Bálna Budapest)

Az Art and Antique művészeti vásárt immár hatodik alkalommal rendeznek meg a Budapest Bálnában. A kiállítói standoknál festményeket, szobrokat, ékszereket, különleges szőnyegeket, bútorokat, antik könyveket tekinthetsz meg, amelyek meg is vásárólhatók.

A vásáron résztvevő 40 kortárs és klasszikus galéria, aukciósház és műtárgykereskedő a hazai műkereskedelem krémjét alkotják, akik február 29. és március 3. között várnak a Budapest Bálnában.

A kiállítás története 1994-re nyúlik vissza, amikor Antik Enteriőr néven évente a Néprajzi Múzeum, majd 1996-tól a Műcsarnok épülete adott otthont a rendezvénynek. 2019 óta Art and Antique néven ismerheted a vásárt, ahol már a kortárs művészet is képviselteti magát a klasszikus műtárgyak mellett. A művészeti seregszemlén a legnevesebb magyar galériák és műkereskedők mutatják be különleges, erre az alkalomra összegyűjtött műtárgyaikat.

Programajánló

Közel ötezer négyzetméteren rendezik meg a vásárt, ahol idén is bemutatnak igazi művészeti szenzációkat a festészet legnagyobbjaitól, de arra is lesz lehetőség, hogy egy-egy megfizethető árú műtárggyal térj haza vagy csak tartalmas kulturális barangoláson vegyél részt.
Az Art and Antique az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is szervez jótékonysági árverést online
formában az Axioart felületén. Az idei kedvezményezett az Operaház Balettnövendékeiért Alapítvány
lesz.

képforrás: Art and Antik – press

Kiállító galériák, aukciósházak
Ancora Galéria, Artcore Antik & Design, Art Work, BÁV ART Aukciósház és Galéria, Bernabo Art Furniture, Budapest Poster Galéria, Deák Erika Galéria, Einspach Fine Art & Photography, Erdész Galéria, Faur Zsófi Galéria, Heart and Cherry, Horizont Galéria, Inda Galéria, Initio Arts & Design, Kálmán Makláry Fine Arts, Kilim Szőnyeg, Kisterem Galéria, Központi Antikvárium, MissionArt Galéria, Molnár Ani Galéria, Mónád Galéria, Nagyházi Aukciósház és Contemporary, Nemes Galéria, Neo Deco, Neves Kor-Társ Galéria, November Galéria, Nudelman Numismatica, Opera Antikvitás, Passage Galéria, Prim Text, Pro-Art Frame, Resident Art galéria, Szikra Galéria, Várfok Galéria, Viltin Galéria, Vintage Galéria, Virág Judit Galéria

További információ: https://art-and-antique.hu

Nyitókép képforrás: Art & Antique – web