plakát

helyszín

Budapest, Füvészkert

dátum

2023. 10. 20. - 2024. 03. 03.
Lejárt!

ALICE CSODAORSZÁGBAN

A Garden of Lights multimédia-kiállítása a Füvészkertben

2023. október 20. – 2024. március 3., Budapest (Füvészkert – ELTE Botanikus Kertje)

Végre Budapesten a Garden of Lights! A varázslatos multimédia-kiállítás az Alice Csodaországban bámulatos mesevilágát hozza el a 250 éves Füvészkertben.

Ha követed a Nyuszit a fényalagúton át, felfedezhetsz egy mesebeli, varázslatos helyet. Találkozhatsz a vigyorgó Macskával, beszélgethetsz a Hernyóval vagy segíthetsz a Szív Királynőnek, hogy visszanyerje a képzelőerejét.

Programajánló

A Garden of Lights páratlan multimédia-kiállítás, ahol a csodás, 250 éves botanikus kertben tehetsz sétát, az utadat pedig hihetetlenül látványos fény- és hangjáték övezi, hogy elkápráztassa az érzékeid és hogy Te magad is a mese részévé válhass.

A kiállítás lengyel megálmodói arra törekednek, hogy a fényshow körbejárja a világot: nemzetközi szinten eddig több mint egymillió érdeklődő csodálta már meg. A több városban nagy sikert aratott Alice Csodaországban most Budapesten látható, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt csodás kikapcsolódás a téli estékre. Az egész Füvészkert 17 órától fényben úszik. A fénymese a legmodernebb fénytechnikának köszönhetően 500 ezer energiatakarékos LED-izzó és több mint 20 ezer méternyi fényfüzér segítségével kel életre. A három hektáron fekvő mesés botanikus kertben egy 52 méter hosszú fényalagút vezet át a világító mesevilágba, ahol díszkivilágítást kaptak a fák és más zöldfelületek, s mintegy 40 attrakció varázsol el mesejelenetekkel, mesekarakterekkel, remek fotópontokkal.

Látogatható: 2023. október 20. – 2024. március 3., mindennap 17 órától hétfő–csütörtök 20 óráig, péntek–vasárnap és ünnepnapokon 21 óráig. December 24-én és 31-ig zárva.
Helyszín: Budapest, ELTE Füvészkert

További információ: https://gardenoflights.com/hu/budapest#plan, https://www.facebook.com/GardenOfLightsBudapest

Nyitókép képforrás: Füvészkert (ELTE Botanikus Kertje) – web