zenekar

helyszín

Székesfehérvár, Belváros
Székesfehérvár, Belváros
kategória

dátum

2022. 08. 05. - 07.
Lejárt!

ALBA REGIA FESZT

2022. augusztus 5–7. Székesfehérvár (Bartók Béla tér)

Ismét Alba Regia Feszt Székesfehérváron. Az ingyenes koncertsorozat péntektől vasárnapig nemcsak a fesztivál látogatóinak, hanem a belvárosban sétálóknak is feledhetetlen zenei élményt fog nyújtani.

 
Idén is a hazai jazz, fusion és funk-soul szcéna legnépszerűbb együttesei, előadói adnak koncerteket a Bartók Béla téren felállított szabadtéri színpadon.

Programajánló

A 30. jubileumát ünneplő Fusio Group nyitja meg az eseményt péntek 18 órakor, őket a Szabó-Gyányi Quintet követi Kovács Kornéllal kiegészülve, majd 21 órától Ferenczi András – Romhányi Projekt feat. Jammal adnak koncertet
Szombaton a Subtones, majd az ifj. Egri János kvartet, este pedig a Stinky Bugs Koszi Jankával és Méhes Adriánnal lesznek a színpadon.
Vasárnap pedig a Coltrane Legacy, az Orbay Lilla Quartet és a Vörös Tamás Project zenélnek.

Az Alba Regia nem csak egy fesztivál, egy kultúrmisszió. Az ismert zenészek felvonultatása mellett a fesztivál szervezői fellépési lehetőséget adnak a fiatal tehetségek számára. A koncertek átállási idejében a Kodolányi János Egyetem Modern Zenei Tanszékének legtehetségesebb hallgatói zenélnek majd.

További információ: https://www.albaregiafeszt.hu/fellepok, https://www.facebook.com/albaregiafeszt

Nyitókép: Subtones, képforrás: Alba Regia Feszt – press