plakát

helyszín

Palkonya, Pincesor
Palkonya, Pincesor

dátum

2022. 12. 17.
Lejárt!

időpont

08:00

ADVENTI VARÁZS PALKONYÁN 

2022. december 17–18., Palkonya (több helyszínen)

Karácsonyi hangulat Palkonyán, ahol a pincészetek, éttermek és bisztrók most magával ragadó adventi forgataggal fogadnak.

Ezen a hétvégén ünnepi ráhangolódással várnak a Villány borvidéken található Palkonyára, ahol ismét kinyílnak a pinceajtók, az éttermek és a bisztrók. A legkisebbeknek karácsonyi játszóházzal készülnek, míg a felnőttek a helyi pincészetek karácsonyi borvására és lélekmelegítő forralt borai, az éttermek finomabbnál finomabb fogásai  és a kézműves kiállítók színes portékái várják a programok mellett.

Pincészetek,
ahová betérhetsz: Haraszti Családi Pincészet ● Blázsovics Pince (Pavilon Palkonya) ● Mokos Pincészet ● Németh és Németh Pincészet ● Hárságyi Pince (Triflafater)

A pincészetek ünnepi borvásárral készülnek: 6 palack vásárlása esetén -20% kedvezménnyel ajándékoznak meg a kijelölt termékek esetében. További részletekrőla résztvevő pincészeteknél kaphatsz tájékoztatást.

Éttermek, bisztrók,
ahol ünnepi fogásokkal várnak:Beck’s Borveranda ● Palkonyha, Panzió, Speiz ● Pavilon Palkonya ● Triflafater ● Vaj Bisztró és Vendégház

Kézműves vásár
Az egyes helyszíneken kiállító kézművesekkel is találkozhatsz, akik legszebb portékájukat kínálják megvásárlásra. Így például lesznek saját készítésű ásványékszerek, foltvarrással készült textilek, gyöngyfűzött ékszerek vagy nemeztermékek a Mokos Pincészetnél, kerámiák, textilből készült állatfigurák, mézeskalácstermékek, valamint házi készítésű sajtok és kenyerek a Vaj Bisztró és Vendégháznál, a Triflafaterben papírvirág és dekorációk, különböző ajándékcsomagok, a Beck’s Borverandban levendulából készült termékek, a Pavilon Palkonyában pedig mangalica- és házisertés-termékek és foltvarrott textilek várnak. A Palkonyha, Panzió, Speiz helyszínen üvegből készült dísztárgyakat és Nóra néni házi lekvárjait találod majd.

Programok
Játszóház, kézműves foglalkozás • Cserkesz Barátom a Természet • Palkonya Faluház: Karácsonyfadísz- és ünnepi képeslapkészítés 

Szállás
Ha több napra érkeznél, kiváló szállásokat találsz a www.palkonya.hu/szallas oldalon.

Töltsd Palkonyán az idei advent utolsó hétvégéjét,
ahol biztosan lelassulsz az ünnepi időszakban
!

További információ: https://www.facebook.com/events/1422256908177890

Nyitókép képforrás: Villányi borvidék – web