helyszín

Budapest, több helyszínen
Budapest, több helyszínen

dátum

2020. 10. 10. - 11.
Lejárt!

35. SPAR BUDAPEST MARATON FESZTIVÁL

2020. október. 10–11., Budapest (Pázmány Péter sétány)

Pár nap, s itt az év egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb sporteseménye, Budapest őszi futófesztiváljára, ahol a kétnapos eseményen Te is kipróbálhatod magad. 2019-ben több mint 30 ezren gyalogoltak vagy futottak a SPAR Budapest Maraton valamelyik távján. A lehetőség változatos, így biztosan találsz az edzettségi szintednek megfelelőt.

A szombati nap hagyományosan a családoké, a gyerekeké, illetve azoké, akik a rövidebb távok közül választanának. Így van családi futás (500 m), maratonka (2,3 km), minimaraton (5 km), 10, 5 és 10+5 km, 4X2 km váltó, gyaloglás (2,3 km) vagy esélyegyenlőségi futam (500 m).
Vasárnap az egyéni maratonisták mellett a párosok és a csapatok is teljesítik a 42 kilométeres távot, valamint a 30 kilométeres táv mezőnye is együtt fut velük.

Fuss Te is maraton a sok ezer futótárssal együtt! A több ezer futó látványa mellett maga az útvonal is felejthetetlen élményt nyújt, hiszen a főváros legszebb pontjain – pl. világörökségi helyszínek, Gellért-hegy, Budai vár, dunai hidak, Parlament, Margitsziget – halad keresztül.

Ha még nem voltál ilyen versenyen, itt az idő, hogy kipróbáld magad, s hogy átélhesd egy ilyen esemény hangulatát!

A 2019-es fesztiválról készült kedvcsináló videóért kattints ide:
https://www.youtube.com/watch?v=r5gfSWBpMTc

További információ: https://www.sparbudapestmaraton.hu

Nyitókép: SPAR Budapest Maraton, képforrás: sparbudapestmaraton.hu