plakát
EGYÉB

ROBIN HOOD – musical

Újra életre kel a sherwoodi erdő legendája…

Idén nyáron ismét láthatod a 2010-es év sikerprodukcióját, a Robin Hood musicalt.

A musicalban feldolgozott legenda méltán a világ egyik leghíresebb története, hiszen olyan örök emberi értékekről szól, mint a hazaszeretet, a hűség, az igazság keresése, a szabadságvágy, melyek mindenkor, minden időben érvényesek. A népszerű történet rengeteg humorral van átszőve, markáns karakterei szinte minden műfaj művelőit megihlették már. A darabban megtalálhatóak az intim lírai jelenetek éppúgy, mint a látványos tömeg- és táncképek, és természetesen nem maradhatnak el a kaszkadőr elemeket tartalmazó akciójelenetek sem.

A ritkán utaztatott nagyprodukciót hosszas kihagyás után idén nyáron ismét több helyszínen lesz látható. Az ősbemutatót a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon tartották 2010-ben.

A musical főszerepeiben Kovács Áron oldalán Békefi Viktória, Hajdú Steve, Pesák Ádám, Vastag Tamás, és az Operettszínház színésznője, Gubik Petra is színpadra lép. A romantikus történetet a színészek játéka mellett lenyűgöző led látványtechnika és fülbemászó dallamokkal egy 12 fős vonós- fúvós élőzenekar kelti életre .

Szereposztás: Robin Hood – Kovács Áron ● Lady Mariann – Békefi Viktória / Gubik Petra ● Nothingami bíró – Balázs Csongor ● Lord Gisborne – Gerner Csaba ● Little John – Hajdú Steve ● William – Vastag Tamás / Pesák Ádám ● Tuck barát – Dancs János ● Lady Mariann szolgálója – Palla Szabina ● Oroszlánszívű Richárd – Szilasi Balázs
Rendező: Szomor György

A nagyprodukciót nyáron három helyen mutatják be:
2022. június 5.,  Szekszárd (Babits Mihály Kulturális Központ)
2022. június 27., Mórahalom (Patkó Lovas és Szabadtéri Színház)
2022. augusztus 5., Szarvas (Szarvasi Víziszínház)

Nyitókép képforrás: New Season Produkciós Iroda 

Oszd meg másokkal is az eseményt!