EGYÉB

 • Pécs, Zsolnay-kút
  EGYÉB

  ŐSZINDÍTÓ FESZTIVÁLOK PÉCSEN

  Bár már szeptember van, Pécsen a fesztiválszezonnak nincs vége. Egész hónapban egymást követik a zenei, irodalmi és családi események, ezért nemcsak Pécs nevezetességei csalogatnak a városba, hanem az a rengeteg program is, amelyek még élvezetesebbé tehetik az…

 • Dég - kastély
  EGYÉB,  Koncert,  KULTÚRA

  KASTÉLYPROGRAMOK A NYÁR UTOLSÓ NAPJAIRA

  Hamarosan vége a nyárnak, de változatlanul gazdag és különleges programokkal várnak. A tanévkezdésig még van pár nap, így akár a családdal együtt ellátogathatsz valamelyik létesítménybe, s közösen átélhettek egy igazi nyári kalandozást a kastélyok világában.

 • Várkert Bazár
  EGYÉB

  NYÁRI ÉLMÉNYEID a Várkert Bazárban

  A Várkert Bazár júniustól szeptemberig tartó programsorozatát 2023-ban a sokszínűség jellemzi, amely feledhetetlen kulturális élményeket kínál, s frissítően hat mindenkire a Várkert Bazár különleges épületcsoportjában: lesznek irodalmi előadások, különböző műfajú zenei koncertek, táncelőadások, Múzeumok Éjszakája, izgalmas séták,…

 • Debrecen belváros
  EGYÉB

  DEBRECEN egész évben vár

  Debrecenben idén is mozgalmas évre számíthatsz, hiszen hónapról hónapra kínálnak változatos programokat, kulturális csemegéket. A komolyzenei hangversenyek, koncertek, színházi előadások és kiállítások sokasága mellett fesztiválkínálata is kiemelkedő és igen változatos.

 • plakát
  EGYÉB

  ROBIN HOOD – musical

  Újra életre kel a sherwoodi erdő legendája… Idén nyáron ismét láthatod a 2010-es év sikerprodukcióját, a Robin Hood musicalt.