EGYÉB

 • plakát
  EGYÉB

  ROBIN HOOD – musical

  Újra életre kel a sherwoodi erdő legendája… Idén nyáron ismét láthatod a 2010-es év sikerprodukcióját, a Robin Hood musicalt.

 • Hollókői Húsvét
  EGYÉB,  Húsvét,  ÜNNEP

  HÚSVÉTI ZSONGÁS

  A kereszténység legnagyobb ünnepét, a húsvétot idén április 17-én és 18-án ünnepeljük. Országszerte hagyományőrző programok, színes forgatagok, húsvéti locsolkodások, tavaszköszöntő koncertek vagy kézműves vásárokok várnak. Íme néhány esemény – például kiállítás, tojáskereső játék, túra vagy épp egy…

 • Pilis naplemente
  EGYÉB,  Szabadidő

  Fuss az erdész szemével!

  A Sportolj tudatosan az erdőben! – Fuss az erdész szemével! című programsorozat negyedik kihívása a Pilisbe kalauzol el. A május végéig teljesíthető tavaszi kihívás Pilisborosjenőről indul és ide is tér vissza.

 • Azték sírkamra szabadulószoba
  EGYÉB

  AZTÉK SÍRKAMRA

  2022. január 30-án nyit Budapest legújabb és eddigi legnagyobb beruházással készült szabadulószobája a VII. kerületben, a Dohány utcai Neverlandban. Az Azték sírkamrában minden érzékszervre ható, fordulatos kalandra számíthatsz. Annyira valósághű lesz, hogy ki sem akarsz jutni belőle!

 • Óváros Piac veszprém
  EGYÉB

  ÓVÁROS PIAC télen

  ó hangulat, baráti beszélgetések, közös reggelik és ebédek, tiszta, minőségi és hazai alapanyagok. Bevásárlótáskával, kosárral vagy vászontáskával Veszprémben, az Óváros téren.